Lagosa 150mg, 25 drajeuri, Worwag Pharma

Lagosa 150mg, 25 drajeuri, Worwag Pharma - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/FICAT-SI-BILA/HEPATOPROTECTOARE - WORWAG PHARMA GMBH & CO.KG
P459798532

Lagosa contine silimarina si este utilizat in cazurile de expunere la substanţe cu risc hepatotoxic.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Lagosa 150mg, 25 drajeuri, Worwag Pharma

Contraindicații:

Hipersensibilitate la oricare dintre componentele medicamentului.

Ingrediente active per drajeu:

Silimarină exprimată ca silimarină 150 mg sub formă de extract uscat metanolic de fruct de armurariu 240 mg și excipienți: lactoză, celuloza microcristalină, dioxid de siliciu coloidal, croscarmeloză sodică tip A, povidona K30, talc, stearat de magneziu, grăsime solidă, shelac, zahăr, carbonat de calciu, guma arabică, amidon de porumb, dioxid de titan E 171, macrogol K30, macrogol 6000, glicerol 85%, polisorbat 80, ceară montan glicol.

Prezentare:

25 de drajeuriData ultimei actualizari: 2024-05-10 12:17:15
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.