Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia

Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia -  - TERAPIA
TERAPIA
P548489765

Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia este indicat in tratamentul simptomatic al febrei si al durerii de intensitate usoara sau moderata.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia

Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia este o suspensie orala vascoasa, de culoare alba sau aproape alba, cu aroma de capsuni.

Contine o seringa din PP cu piston din PEID gradata pana la 5 ml din 0,25 ml in 0,25 ml. Este prezentat in flacoane de culoare bruna, cu sistem de inchidere securizat pentru copii din PE de 100 ml. 

Compozitie Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia:

Fiecare ml de suspensie orala contine ibuprofen 40 mg.

Mod de administrare Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia:

Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia nu trebuie administrat la copiii cu varsta sub 3 luni. Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia este pentru administrare orala. Agitati bine flaconul inainte de utilizare. O seringa de 5 ml prevazuta cu diviziuni exacte (gradata in trepte de la 0,25 ml pana la 5 ml) este inclusa in ambalaj, pentru o dozare precisa. Numai pentru administrare de scurta durata. Pentru pacientii cu sensibilitate gastrica, acest medicament se va administra cu alimente.

Doze Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia:

Trebuie administrata cea mai mica doza eficace pentru cea mai scurta perioada de timp necesara ameliorarii simptomelor. Copii si adolescenti - Doza de ibuprofen administrata depinde de varsta si greutatea copilului. Intervalul dintre doze va depinde de evolutia simptomelor, insa niciodata acesta nu trebuie sa fie mai mic de 4 ore.

Atentionari Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia:

Aparitia reactiilor adverse poate fi redusa la minimum daca sunt utilizate cele mai mici doze eficace, pentru cel mai scurt timp posibil, pentru controlul simptomelor (vezi prospect).

Perioada de valabilitate - 36 luni. A se utiliza timp de 6 luni dupa prima deschidere a flaconului, daca acesta este pastrat la temperaturi sub 30°C.

Forma de prezentare Paduden Junior, 40 mg/ml suspensie orala, 100 ml, Terapia:

100ml.



Data ultimei actualizari: 2024-01-03 16:32:03
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review