Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt

P01098
Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt - DURERE-SI-FEBRA - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE

200mg ibuprofen.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt

Indicatii Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt:

Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt conţine ibuprofen care aparţine unui grup de medicamente cunoscut sub numele de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS acţionează prin schimbarea răspunsului organismului la durere, inflamaţie şi febră.

Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt este indicat în tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, nevralgiilor, durerilor menstruale, reumatice şi musculare, reducerea febrei şi simptomelor din răceală şi gripă. 

Contraindicatii Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt:

Nu utilizaţi Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt:

- aveţi sau aţi avut alergie ibuprofen, acid acetilsalicilic, alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt:

Înainte să luați Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

În primele 6 luni de sarcină utilizaţi Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt numai la recomandarea medicului dumneavoastră şi numai sub supravegherea acestuia.

În ultimele 3 luni de sarcină administrarea Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt este contraindicată.

Pentru că ibuprofen poate ajunge într-o cantitate mică în laptele matern evitaţi utilizarea Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt dacă alăptaţi. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

În timpul tratamentului cu Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt puteţi prezenta ameţeli şi tulburări de vedere, care vă pot afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Mod de administrare Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt:

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Adulți și copii de peste 12 ani:doza iniţială recomandată este de 2 drajeuri Nurofen 200 mg; dacă este necesar, se mai pot administra 1 - 2 drajeuri Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt la intervale de 4 - 6 ore. A nu se depăși doza maximă de 6 drajeuri Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt (1200 mg ibuprofen) pe zi.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt:

- Substanţa activă este ibuprofen. Fiecare drajeu conţine ibuprofen 200 mg.

- Celelalte componente sunt:

- nucleu: croscarmeloză sodică, acid stearic, citrat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, dioxid de siliciu coloidal anhidru.

- strat de drajefiere: carmeloză sodică, talc, gumă arabică dispersată uscată, zahăr, dioxid de titan (E 171),

macrogol 6000, cerneală de inscripţionare Opacode S-1-277001 Black [Shellac; oxid de fer negru (E 172); propilenglicol]. 

Prezentare Nurofen 200mg, 12 drajeuri, Reckitt:

12 drajeuri.Data ultimei actualizari: 2024-02-20 13:31:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review