Nurofen 100 mg, copii, aroma de portocale, 100 ml, Reckitt

Nurofen 100 mg, copii, aroma de portocale, 100 ml, Reckitt - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/DURERE-SI-FEBRA - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
P01096

Dureri frecvente în perioada copilăriei Copiii și bolile de tot felul par că merg mâna în mână: febră, gripă și răceală... toate sunt foarte obișnuite ș

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Nurofen 100 mg, copii, aroma de portocale, 100 ml, Reckitt

Dureri frecvente în perioada copilăriei

Copiii și bolile de tot felul par că merg mâna în mână: febră, gripă și răceală... toate sunt foarte obișnuite și sunt o parte firească în procesul de creștere.

Nurofen pentru copii Tipuri de dureri ale copiilor și remedii pentru acestea.

Fie că este vorba despre durerile date de creșterea dinților, dureri de ureche sau o simplă tuse, trebuie să știm exact care e cauza și să îl ajutăm pe cel mic cât mai repede. Cele mai des întâlnite dureri din timpul copilăriei:

Indicații:

Durerea de cap Durerea în gât Creșterea dinților și durerile de dinți Luxațiile și întinderile musculare Calmează durerea și reduce febra Nurofen pentru copii este o suspensie pe bază de ibuprofen, special concepută pentru copii cu vârsta de peste 3 luni (și greutate de peste 5 kg).

Acționează rapid în reducerea febrei și calmează rapid și eficient durerea. Suspensia orală cu aromă de portocale sau cu aromă de căpșuni nu conține zahăr și coloranți, iar produsul este însoțit de o seringă gradată, ușor de folosit care facilitează administrarea medicamentului în cazul bebelușilor și al copiilor mici Conține 100 mg de ibuprofen per doza de 5 ml.

Contraindicații:

Ulcere gastrice sau alte afecțiuni gastrice grave;

Astm bronșic agravat de utilizarea acidului acetil salicilic sau alte medicamente similare; Hipersensibilitate la oricare dintre componenții produsului;

Mod de administrare:

Nurofen pentru copii este special conceput pentru a calma rapid durerea și a reduce febra la sugari și copii mici cu vârste cuprinse între 3 luni și 12 ani. Se poate administra copiilor mai mici de 3 luni numai la avizul medicului.

Prezentare:

100 mlData ultimei actualizari: 2024-05-07 15:39:25
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.