SniZtop, 30 de comprimate masticabile, Pharmalink

SniZtop, 30 de comprimate masticabile, Pharmalink - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ALERGII - PHARMALINK SRL
P459820396
Susține sănătatea sistemului imunitar în condiții de hipersensibilități sezoniere și ambientale (oculare, cutanate sau respiratorii) Beneficii: SniZtop este un supliment alimentar natural eficient în ameliorarea
Se incarca ofertele...

Descriere SniZtop, 30 de comprimate masticabile, Pharmalink

Susține sănătatea sistemului imunitar în condiții de hipersensibilități sezoniere și ambientale (oculare, cutanate sau respiratorii)
Beneficii:
SniZtop este un supliment alimentar natural eficient în ameliorarea simptomelor alergiei: nas înfundat, strănut, nas care curge, probleme de respirație, lăcrimare excesivă, ochi roșii și umflați, senzația de cap greu, oboseală, somnolență, mâncărimi ale pielii
Este eficient în toate tipurile de alergii, ambientale (praf de casă/acarieni, animele de companie, detergenți, cosmetice, etc) și sezoniere (polenuri)
SniZtop se administrează ușor și simplu, oriunde, oricând, datorită formulării de comprimat masticabil
Acționează rapid – efectele benefice se observă în 10 - 15 min.
SniZtop este potrivit pentru întreaga familie – adulți și copii de la vârsta de 6 ani.
SniZtop susține și completează în mod natural măsurile de combatere a alergiilor și se poate administra concomitent cu medicamentele antialergice dacă acestea nu controlează suficient simptomele pe durata zilei
Natural și sigur pentru categorii speciale de consumatori – diabeticii, femeile însărcinate și care alăptează, în insuficiență renală; nu dă somnolență; singura contraindicație – alergia la proteinele din ou.
Compoziție/comprimat:
Substanțe bioactive derivate din ou de prepeliță 42mg,
Zinc 0,75 mg
Mod de administrare:
Copii peste 6 ani și adulți
 1- 2 comprimate masticabile în priză unică, administrate la debutul simptomelor.
Se repetă în funcție de necesități și de până la 5 ori pe zi.
Comprimatul se mestecă ușor până la dizolvarea completă în gură pentru a permite absorbția rapidă a ingredientelor active și efectul rapid în 10 – 15 min.
- poate fi administrat și cu 15 - 20 minute înainte de expunerea la un alergen cunoscut (de ex. polenuri, animale de companie, praf de casă, etc.) pentru a asigura o protecție optimă în momentul expunerii.
Precauții:
- nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la ouă sau la oricare dintre celelalte ingrediente;
- precauții legate de prezența în compoziție a sorbitolului
– dozele mari pot avea efect laxativ
- nu sunt atenționări pentru categoriile speciale de consumatori
– diabeticii, femeile însărcinate și care alăptează, în insuficiență renală.
- nu se cunosc interacțiuni cu medicamente/alte produse, se poate asocia cu tratamentul medicamentos al alergiei
Prezentare:
30 de comprimate masticabile


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.