Reactin 10mg, 7 capsule, McNeil

P438800075
Reactin 10mg, 7 capsule, McNeil - ALERGII - JOHNSON & JOHNSON

Substanţa activă din Reactin este diclorhidrat de cetirizină.Reactin este un medicament antialergic.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Reactin 10mg, 7 capsule, McNeil

Indicații:
Substanţa activă din Reactin este diclorhidrat de cetirizină.
Reactin este un medicament antialergic.
La adulţi, adolescenţişi copii cu vârsta de 12 anişi peste, Reactin 10 mg capsule moi este indicat:
-pentru ameliorarea simptomelor nazale şi oculare ale rinitei alergice sezonieră şi perenă.
-pentru ameliorarea urticariei cronice (urticaria cronică idiopatică).

Compoziție:
- Substanţa activă este diclorhidrat de cetirizină. O capsulă conţine diclorhidrat de cetirizină 10 mg.

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a recomandat medicul dumneavoastră sau farmacistul. Verificaţi cu medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Vă rugăm să respectaţi aceste instrucţiuni, în caz contrar Reactin poate să nu fie eficace în totalitate.
Capsulele trebuie înghiţite cu o cantitate suficientă de lichid.
Doza recomandată este:
Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani:
O capsulă a 10 mg o dată pe zi.
Durata tratamentului:
Durata tratamentului depinde de tipul, durata şi evoluţia simptomelor dumneavoastră şi este stabilită de către medicul dumneavoastră.

Contraindicații:
Nu luaţi Reactin
- dacă aveţi o boală a rinichilor (insuficienţă renală moderată până la severă, cu clearance al creatininei sub 50 ml/min);
- dacă sunteţi alergic la diclorhidrat de cetirizină, hidroxizină sau la derivaţi de piperazină (substanţe active înrudite din compoziţia altor medicamente) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
Reactin conţine ulei de soia. Dacă sunteţi alergic la arahide sau soia nu utilizaţi acest medicament. 

Precauții:
Dacă sunteţi un pacient cu afecţiune a ficatului şi rinichiului, vă rugăm să cereţi sfatulmedicului; la nevoie veţi lua o doză mai mică. Noua doză va fi stabilită de către medicul dumneavoastră.
Dacă aveţi dificultăţi la urinare, trebuie să cereţi sfatul medicului dumneavoastră.
Dacă aveţi epilepsie sau prezentaţi un risc de apariţie a convulsiilor, trebuie să cereţi sfatul medicului dumneavoastră.
Trebuie să opriţi utilizarea acestui medicament cu cel puţin 3 zile înainte de a face teste pe piele pentru alergie, deoarece medicamentele antihistaminice pot afecta rezultatul acestor teste.

Sarcina și alăptarea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că sunteţi gravidă sau intenționaţi să rămâneţi gravidă, cereţi sfatul medicului dumneavoastă sau al farmacistului înainte de a lua acest medicament.
Similar altor medicamente, utilizarea Reactin trebuie evitată la gravide. Utilizarea accidentală a medicamentului de către o gravidă nu ar trebui să producă efecte nocive asupra fătului. Cu toate acestea. Ca urmare, administrarea medicamentului trebuie întreruptă. Nu trebuie să luaţi Reactin în timpul alăptării, deoarece cetirizina se excretă în laptele matern.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Studiile clinice nu au evidenţiat dovezi de afectare a atenţiei,vigilenţei şi capacităţii de a conduce vehicule după administrarea de Reactin în doza recomandată, cu toate acestea se recomandă precauţie atunci când conduceţi vehicule sau folosiţi utilaje.
Dacă prezentați somnolență ar trebui să vă abțineți să conduceți vehicule, să efectuaţi activităţi potenţial periculoase sau să folosiţi utilaje.
Nu trebuie să depăşiţi doza recomandată dacă intenţionaţi să conduceţi, să efectuaţiactivităţi potenţial periculoase sau să folosiţi utilaje. După administrare trebuie să vă urmăriţicu atenţie răspunsul la medicament. 

Prezentare: 
7 capsuleData ultimei actualizari: 2023-09-06 14:00:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review