Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid

  • -8%
Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid -  - PEDIAKID
Pediakid
P459793077

Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid asociaza ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru a diminua nervozitatea la copii, asigura o  stare de calm, linistire.

[...]

Descriere: Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid

Acumularea oboselii poate genera o stare de nervozitate care dauneaza echilibrului emotional al copilului. Suplimentele alimentare pe baza de extracte de plante naturale consitutie un ajutor pretios pentru a calma copilul, iar utilizarea lor nu da dependenta sau somnolenta diurna.

Actiune Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid:

  • Asigura o stare de calm si linistire la copii;
  • Diminueaza agitatia;
  • Contribuie la buna functionare a sistemului nervos central.

Caracteristici Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid:

Amestecul de plante traditional recunoscute pentru efectele sedative (Hamei, Roinita, Floare de portocal) contribuie ameliorarea micilor dezechilibre cotidiene emotionale, iar ghintura amelioreaza echilibrul emotional si deficitele de atentie. Vitamina B6 este necesara pentru buna functionare a sistemului nervos central.

Gustul placut de coacaza neagra este apreciat de copii.

Informatii suplimentare Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid:

Ingredientele sirop Pediakid Nervosite (Nervozitate)  sunt selectionate riguros pentru a raspunde nevoilor de calitate, eficacitate si securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializata in Franta incepand din anul 2004. Biodisponibilitatea optimala a substantelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de maniera inovatoare a extractelor de plante cu fibre prebiotice naturale, nectar de Agave, minerale si vitamine, iar gustul placut este obtinut gratie utilizarii concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este o gama pentru copii formulata utilizand ingrediente 100% naturale, combinate de maniera sinergica pentru a obtine o eficacitate optimala in corectarea eventualelor mici dezechilibre nutritionale care pot aparea in perioada de crestere la copii.

Pediakid, este o marca de referinta pe plan international.

Produsele Pediakid sunt fabricate in conformitate cu normele de calitate si control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 si N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

Mod de administrare Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid:

  • Poate fi administrat pe cale orala pentru a completa alimentatia copiilor, incepand din momentul diversificarii acesteia.
  • A se agita inainte de administrare.
  • Inainte de 5 ani: cate o lingurita de sirop, dimineata si la pranz, dupa masa.
  • Peste 5 ani: cate doua lingurite de sirop, dimineata si la pranz, dupa masa.
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Pentru a obtine eficacitatea optima, se recomanda utilizarea in cure de 1-2 luni, si reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.
  • Produsul poate fi utilizat atat de adulti cat si de adolescenti cu varsta peste 15 ani.

Ingrediente Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid:

Sirop Agave (Agave Americana) 40%, apa purificata, fibre de Acacia (Acacia Senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7,5% (Hamei, Roinita, Floare de portocal, Floarea patimilor, Ghintura galbena); glicerina vegetala, concentrat natural coacaza neagra (Ribes nigrum) (in baza de maltodextrina), aroma de cocaza neagra si de zmeura (in baza de maltodextrina si guma arabica) , conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodium; corector aciditate: acid citric, gluconat de magneziu, vitamina B6, fosfat de sodiu

Precautii si atentionari Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid:

  • suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos;
  • nu se recomanda administrarea la persoanele cu hipersensibilitate sau cu alergie la oricare din componentele produsului;
  • a se pastra flaconul la frigider dupa deschidere;
  • nu lasati la vederea si indemana copiilor mici;
  • nu aruncati niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere; intrebati farmacistul cum sa aruncati suplimentele alimentare pe care nu le mai folositi;aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului;
  • pastrati produsul la temperatura camerei dar nu mai mult de 25°C, in ambalaj original, la loc racoros, ferit de umezeala si caldura;
  • a se consuma de preferinta inainte de data expirarii indicata pe ambalaj.

Prezentare Sirop Nervosite, 125ml, Pediakid:

125ml.



Data ultimei actualizari: 2023-11-13 09:37:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review