Pentru stres si oboseala Magneziu 400 DEPOT, 30 comprimate, Doppelherz

  • -5%
Pentru stres si oboseala Magneziu 400 DEPOT, 30 comprimate, Doppelherz - STRES-SI-SOMN - DOPPELHERZ
Doppelherz
P479848596

Pentru Stres și Oboseală Magneziui 400 DEPOT conține 400 mg de Magneziu și 1,4 mg de Vitamina B6. Alături de Niacină, ele contribuie la reducerea oboselii și eliminarea stresului. În plus, sunt comprimate cu formula DEPOT, un sistem deosebit de fabricație, asemenea unui „rezervor de substanțe nutritive“, din care acestea sunt eliberate treptat și stau la dispoziția organismului timp de mai multe ore.

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!

Descriere: Pentru stres si oboseala Magneziu 400 DEPOT, 30 comprimate, Doppelherz

Beneficii:

  • Combinație echilibrată ce acoperă nevoi variate.
  • Efect DEPOT: un sistem deosebit de fabricație, asemenea unui „rezervor de substanțe nutritive“, din care acestea sunt eliberate treptat și stau la dispoziția organismului timp de mai multe ore.
  • Cu Magneziu, Niacină și Vitamina B6 pentru reducerea oboselii și etenuării.
  • Ajută la menținerea funcției normale a sistemului nervos.

Pentru Stres și Oboseală Magneziui 400 DEPOT conține 400 mg de Magneziu și 1,4 mg de Vitamina B6. Alături de Niacină, ele contribuie la reducerea oboselii și eliminarea stresului. În plus, sunt comprimate cu formula DEPOT, un sistem deosebit de fabricație, asemenea unui „rezervor de substanțe nutritive“, din care acestea sunt eliberate treptat și stau la dispoziția organismului timp de mai multe ore.

Vitamina B6 este absorbită de corpul uman prin intestine și o transmite sângelui, organelor și mușchilor noștri.

Contribuie la metabolismul normal al proteinelor și glicogenului și joacă un rol în funcționarea normală a sistemului nervos. Pentru ca magneziul să fie bine absorbit de organism și utilizat bine, este recomandată administrarea concomitentă să luați vitamina B6 în același timp.

Vitamina B6 (piridoxina) nu numai că susține sănătatea nervilor și a mușchilor, ci asigură, de asemenea, că magneziul mineral pătrunde în celulele corpului nostru - acolo unde este cel mai necesar.

Pentru Stres și Oboseală Magneziu 400 DEPOT se recomandă:

  • Persoanelor care se simt obosite, mai puțin performante.
  • Pentru obținerea stării de bine în perioadele stresante.
  • În stări de neliniște, emotivitate accentuată, anxietate.
  • În stări depresive ușoare și medii.
  • Pentru a face față agresiunii factorilor externi și a controla emoțiile negative.
  • În cazuri de oboseală cronică, sindrom astenic.

Un comprimat de Doppelherz aktiv Pentru Stres și Oboseală Magneziu 400 DEPOT conține și 120 mg Calciu, 1,1 g Vitamina B1, 16 mg NE Niacină și extract din Frunze de roiniță și ulei din flori de lavandă.

Combinație de nutrienți cu efecte multiple și eliberare treptată în organism - efectul DEPOT.

Magneziul susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos. Mineralul contribuie la echilibrul electrolitic și la funcția musculară normală.

Corpul uman stochează între 20-30 g magneziu. Aproximativ 59% din conținutul total de magneziu se găsește în țesutul osos, încă 40% în mușchi și celulele corpului și aproximativ 1% din mineral se află în sânge. De aceea, magneziul este cunoscut și ca mineral osos și muscular.

Corpul uman depinde de un aport adecvat de magneziu, care îi este furnizat prin alimentație. Zilnic pierdem aproximativ 300-400 mg de magneziu prin transpirație și urină. Dacă corpul nu are suficient magneziu disponibil în mod liber, acesta este retras din mușchi sau oase, de exemplu.

Ingrediente:
1 comprimat conține: Oxid de magneziu; carbonat de calciu; hidroxipropilmetilceluloză și polietilenglicol (agenți de glazuare); extract din frunze de Roiniță (Melissa officinalis); mono- și digliceride ale acizilor grași, dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali și talc (agenți antiaglomeranți); pulbere de celuloză și gumă arabică (agenți de încărcare); ulei hidrogenat de palmier; dioxid de titan (colorant); nicotinamidă (niacină); ulei din flori de Lavandă (Lavandula officinalis); colecalciferol (Vitamina D); clorhidrat de piridoxină (Vitamina B6); clorhidrat de tiamină (Vitamina B1).

Prezentare:
30 comprimate

Mod de administrare Pentru Stres și Oboseală Magneziu 400 DEPOT: Se administrează 1 comprimat pe zi.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review