Censton-F Sirop, 200 ml, Bio Vitality

  • -5%
Censton-F Sirop, 200 ml, Bio Vitality - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - BIOVITALITY
BIOVITALITY
P45979119
Energie si echilibru pentru Sistemul Nervos Central Compozitia in ansamblu este un suport de energie si un factor de echilibru pentru intreg sistemul nervos central. Supranumita si "hrana creierului", Bacopa [...]

Descriere: Censton-F Sirop, 200 ml, Bio Vitality

Energie si echilibru pentru Sistemul Nervos Central

Compozitia in ansamblu este un suport de energie si un factor de echilibru pentru intreg sistemul nervos central. Supranumita si "hrana creierului", Bacopa Monnieri imbunatateste atat functiile cerebrale integrative (memorie, concentrare, perceptie), cat si reflexele si coordonarea fizica - mentala.

Favorizeaza ameliorarea defectelor comportamentale la copii, cum sunt: pierderea involuntara de urina, sugerea degetului, scrasnirea din dinti. Impreuna cu Embelia Ribes, ajuta la ameliorarea starilor hiperkinetice la copiii hiperactivi, cu dezechilibre mentale severe sau cu tulburari de deficit de atentie.

Pe seama capacitatii de sinteza a neuropeptidelor cerebrale, Convolvulus Pluricaulis impreuna cu Withania Somnifera sunt recomandate de medicina Ayurveda pentru cresterea atentiei, concentrarii, capacitatii de intelegere, de prelucrare, sistematizare si retinere a informatiilor.

Notabila este si actiunea antidepresiva, gratie careia Terminalia Chebula si Tinospora Cordifolia ajuta in starile de depresie, anxietate, nervozitate, precum si in diverse tulburari neurovegetative cu implicatii favorabile in procesele de recuperare dupa accidentele vasculare cerebrale.

Ingrediente/10 ml:

Extract de Withania Somnifera - 100 mg

Extract de Achyrantes Aspera - 60 mg

Extract de Embelia Ribes - 60 mg

Extract de Acorus Calamus - 30 mg

Extract de Asparagus Racemosus - 30 mg

Extract de Bacopa monnieri - 30 mg

Extract de Convolvulus Pluricaulis - 30 mg

Extract de Nardostachys Jatamansi - 30 mg

Extract de Terminalia Chebula - 30 mg

Extract de Tinospora Cordifolia - 30 mg

Apa purificata si sirop de zahar

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review