Rennie Peppermint 680 mg/80 mg, 24 comprimate masticabile, Bayer

P15289
  • -10%
Rennie Peppermint 680 mg/80 mg, 24 comprimate masticabile, Bayer - STOMAC-SI-ACIDITATE - BAYER
Bayer
Rennie Peppermint 680 mg/80 mg comprimate masticabile Rennie Peppermint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizeaza secretia acida gastrica. De asemenea, amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate [...]

Rennie Peppermint 680 mg/80 mg comprimate masticabile

Rennie Peppermint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizeaza secretia acida gastrica.

De asemenea, amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian, indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 12 ani: 1–2 comprimate masticabile Rennie Peppermint, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile.

Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 10 zile. Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active:

Fiecare comprimat masticabil contine carbonat de calciu 680 mg, carbonat de magneziu 80 mg

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati Rennie Peppermint daca sunteti alergic la carbonat de calciu/carbonat de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament, daca suferiti de tulburari renale grave, in caz de hipercalcemie, in caz de litiaza renala cu calculi ce contin depozite de calciu sau in caz de hipofosfatemie.

Rennie Peppermint contine zahar. Acest lucru ar trebui avut in vedere la pacientii cu diabet zaharat.
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Nu utilizati Rennie Peppermint o perioada indelungata decat in cazul in care aceasta va este indicata de catre medicul dumneavoastra. Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 24 comprimate masticabile.

P15289

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: