Refalgin, 20 comprimate

Refalgin, 20 comprimate - - NATURPHARMA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/STOMAC-SI-ACIDITATE - NATURPHARMA
NaturPharma
P459793401
Refalgin este un dispozitiv medical cu acțiune mecanică, indicat în tratamentul refluxului gastroesofagian pentru a reduce simptomele aferente, inclusiv: regurgitarea acidă, arsura stomacală, pirozisul gastric (arsură retrosternală) pe durata
Se incarca ofertele...

Descriere Refalgin, 20 comprimate

Refalgin este un dispozitiv medical cu acțiune mecanică, indicat în tratamentul refluxului gastroesofagian pentru a reduce simptomele aferente, inclusiv: regurgitarea acidă, arsura stomacală, pirozisul gastric (arsură retrosternală) pe durata sarcinii, digestia precară asociată cu refluxul conținutului gastric, tuse, disfonia (răgușeală) și inflamațiile nazofaringiene. Se poate utiliza pe durata unui tratament permanent cu medicamente antiinflamatoare nesteroidale ca profilaxie primară a gastropatiei provocată de NSAID.

Compoziție:

Acid alginic 365 mg, alginat de sodiu 300 mg, bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu, maltodextrină, clorură de sodiu, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, simeticonă, grăsime vegetala hidrogenată, stearat de magneziu, apă. Strat filmat - celuloză hidroxipropil.

Mod de utilizare:

Luați Refalgin comprimate cu cel puțin 2 ore înainte sau 2 ore după ce luați medicamente sau alte produse bucale, astfel încât acesta să nu interfereze cu absorbția lor. Înghițiți cu apă 1-2 comprimate după mese. Spălați-vă pe mâini înainte de a utiliza dispozitivul medical. Durata utilizării depinde de evoluția simptomelor.

Prezentare:

20 comprimateData ultimei actualizari: 2023-10-30 13:28:57
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.