Eudigest, 30 capsule, Parapharm

Eudigest, 30 capsule, Parapharm -  - PARAPHARM
Parapharm
I4743
Proprietăți: În compoziția acestui supliment alimentar sunt combinate două remedii naturale, utilizate de medicină tradițională africană și cea europeană: chimenul și fructul de papaya. Cel din urmă [...]

Descriere: Eudigest, 30 capsule, Parapharm

Proprietăți:
În compoziția acestui supliment alimentar sunt combinate două remedii naturale, utilizate de medicină tradițională africană și cea europeană: chimenul și fructul de papaya. Cel din urmă este bogat în papaină – o enzimă asemănătoare cu pepsina produsă de organismul uman, ce contribuie la descompunerea proteinelor din mâncarea ingerată. Efectul celor două componente constă în ușurarea tranzitului intestinal, înlăturarea tulburărilor de digestie, eliminarea balonarii și senzației de flatulență.
Ingrediente:
Extract din fruct de papaya (Carica papaya) și semințe de chimen (Carum carvi).
Mod de administrare:
Se recomandă consumul zilnic de 1-3 capsule, cu un pahare de apă, de preferință înainte sau în timpul meselor. Se poate folosi și ocazional, la nevoie, fără restricții.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review