Dulcolax supozitoare, 6 bucati, Sanofi

Dulcolax supozitoare, 6 bucati, Sanofi -  - SANOFI
SANOFI
P438798285

Dulcolax® (supozitoare) este un laxativ cu administrare rectală și acţiune dublă: activează tranzitul intestinal și scade consistența scaunului.Acţionează direct asupra constipației, stimulând rapid procesul natural de evacuare din zona inferioară a tractului digestiv.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Dulcolax supozitoare, 6 bucati, Sanofi

Dulcolax® (supozitoare) este un laxativ cu administrare rectală și acţiune dublă: activează tranzitul intestinal și scade consistența scaunului.Acţionează direct asupra constipației, stimulând rapid procesul natural de evacuare din zona inferioară a tractului digestiv.

BENEFICIILE utilizării Dulcolax® (supozitoare)

  1. eliberarea de constipație rapid (în aproximativ 20 minute)
  2. nu modifică digestia, absorbţia caloriilor sau a nutrienţilor esenţiali
  3. ușor de administrat – supozitorul își menține forma și consistența în timpul utilizării

INGREDIENTE

Fiecare supozitor conţine Bisacodil 10 mg.

MOD DE UTILIZARE

Pentru tratamentul constipaţiei

La adulţi și copii peste 10 ani: 1 supozitor (10 mg Bisacodil) pe zi. Supozitoarele au efect după 20 minute de la administrare. Nu depășiți doza zilnică maximă recomandată. Se despachetează supozitorul şi se inserează în rect cu capătul ascuţit înainte.

Pentru copii cu vârsta între 2-10 ani, in gama Dulcolax este disponibilă o formă de prezentare adecvată, cum ar fi Dulcopic®.

Nu trebuie să administraţi tratament pentru constipaţia cronică sau persistentă pacienţilor cu vârsta de 10 ani sau mai mici decât la indicaţia medicului copilului dumneavoastră.

În vederea pregătirii investigațiilor și, înainte de intervenții chirurgicale, Dulcolax® se va administra conform recomandărilor medicului specialist.

Dacă după 5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Dacă suferiţi de oprire temporară a mişcărilor peristaltice sau de abdomen acut chirurgical, incluzând apendicită, boli inflamatorii intestinale acute şi dureri abdominale severe asociate cu greaţă şi vărsături, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru recomandări.

Prezentare:
cutie cu 6 supozitoareData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review