Dulcolax 5mg, 30 drajeuri, Sanofi

Dulcolax  5mg, 30 drajeuri, Sanofi -  - SANOFI
SANOFI
P00477

Dulcolax® (drajeuri) este un laxativ cu acţiune dublă împotriva constipației ce activează tranzitul intestinal și scade consistența scaunului.Dulcolax® acţionează direct asupra constipației stimulând procesul natural de evacuare din zona inferioară a tractului digestiv.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Dulcolax 5mg, 30 drajeuri, Sanofi

Dulcolax® (drajeuri) este un laxativ cu acţiune dublă împotriva constipației ce activează tranzitul intestinal și scade consistența scaunului.Dulcolax® acţionează direct asupra constipației stimulând procesul natural de evacuare din zona inferioară a tractului digestiv.

BENEFICII

  1. eliberarea de constipație peste noapte (într-un interval de 6-12 ore)
  2. nu modifică digestia, absorbţia caloriilor sau a nutrienţilor esenţiali
  3. ușor de administrat, ușor de acceptat - drajeuri gastrorezistente de dimensiuni mici

INGREDIENTE

Un drajeu gastrorezistent conţine Bisacodil 5 mg.

Dulcolax® se prezintă sub formă de drajeuri gastrorezistente care eliberează substanța activă direct în colon pentru a acționa specific.

MOD DE UTILIZARE

Pentru tratamentul constipaţiei.

La adulţi si copii peste 10 ani:

Doza inițială recomandată este de 1 drajeu gastrorezistent. Doza poate fi ajustată până la maxim 2 drajeuri pentru a produce scaune regulate. Nu depășiți doza maximă zilnică de 2 drajeuri.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 10 ani: doza recomandată este de 1 drajeu gastrorezistent (5 mg Bisacodil) pe zi.

În vederea pregătirii investigațiilor și, înainte de intervenții chirurgicale: Dulcolax® se va administra conform recomandarilor medicului specialist.

Drajeurile au un înveliş special şi din această cauză nu trebuie administrate împreună cu produse care reduc aciditatea tractului gastro-intestinal superior, de exemplu lapte.

Dacă după 5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Dacă suferiţi de oprire temporară a mişcărilor peristaltice sau de abdomen acut chirurgical, incluzând apendicită, boli inflamatorii intestinale acute şi dureri abdominale severe asociate cu greaţă şi vărsături, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru recomandări.

PREZENTARE:
cutie cu 30 drajeuri gastrorezistente



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 09:07:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review