Supozitoare cu glicerina copii, 12 supozitoare, Antibiotice SA

Supozitoare cu glicerina copii, 12 supozitoare, Antibiotice SA -  - ANTIBIOTICE
Antibiotice
W59524
Indicatii: Supozitoarele cu glicerina pentru copii sunt medicamente laxative si sunt utilizate pentru tratarea constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau înaintea rectoscopiei. Supozitoarele cu glicerina stimuleaza secretia la [...]

Descriere: Supozitoare cu glicerina copii, 12 supozitoare, Antibiotice SA

Indicatii:

Supozitoarele cu glicerina pentru copii sunt medicamente laxative si sunt utilizate pentru tratarea constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau înaintea rectoscopiei.

Supozitoarele cu glicerina stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale si simultan declanseaza mecanismul defecatiei.

Contraindicatii:

Utilizarea timp indelungat, foarte rar, poate provoca iritatii ano-rectale.

Compozitie:

Substanta activa este glicerol. Fiecare supozitor contine glicerol 1405 mg. Celelalte componente sunt: stearat de sodiu, apa purificata.

Mod de administrare:

Supozitoarele cu glicerina pentru copii se administreaza intrarectal. Doza uzuala este de un supozitor la nevoie. În pregatirea examenului endoscopic al rectului: - un supozitor cu 5-30 de minute înainte de ora aleasa pentru interventie. Tratamentul constipatiei nu trebuie sa depaseasca 10 zile.

Mod de ambalare:

cutie cu 12 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review