Panangin Forte, 316 mg/280 mg, 30 comprimate filmate, Gedeon Richter

P479852607
Panangin Forte, 316 mg/280 mg, 30 comprimate filmate, Gedeon Richter - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - GEDEON RICHTER

Panangin Forte, medicament este destinat ca tratament suplimentar în anumite afecţiuni cardiace cronice (insuficienţă cardiacă, după un infarct miocardic) şi tulburări specifice de ritm cardiac. În plus, este folosit pentru a suplimenta aportul de magneziu şi potasiu.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Panangin Forte, 316 mg/280 mg, 30 comprimate filmate, Gedeon Richter

Panangin Forte, medicament este destinat ca tratament suplimentar în anumite afecţiuni cardiace cronice (insuficienţă cardiacă, după un infarct miocardic) şi tulburări specifice de ritm cardiac. În plus, este folosit pentru a suplimenta aportul de magneziu şi potasiu.

Contraindicatii:
Nu luaţi Panangin Forte: 
- dacă sunteţi alergic la aspartat de potasiu sau aspartat de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Panangin Forte, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Nu există date disponibile care să sugereze că acest preparat ar avea un efect nociv în aceste situaţii.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Panangin Forte nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a  recomandat medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 

Cu excepţia cazurilor în care medicul dumneavoastră a prescris altfel, doza recomandată este de 1 comprimat filmat de 3 ori pe zi.
Doza zilnică nu trebuie crescută. Aciditatea gastrică poate afecta eficienţa medicamentului; prin urmare, se recomandă administrarea Panangin Forte după masă.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţele active sunt: aspartat de potasiu 316 mg (sub formă de aspartat de potasiu hemihidrat 332,6 mg) şi aspartat de magneziu 280 mg (sub formă de aspartat de magneziu tetrahidrat 350 mg).
- Celelalte componente sunt:
Nucleu: amidon de porumb, talc, stearat de magneziu, amidon de cartof, Povidonă K-30, dioxid de siliciu coloidal anhidru.
Film: talc, copolimer butilatmetacrilic bazic (Eudragit E) dioxid de titan (E 171), Macrogol 6000.

Prezentare:
30 comprimate filmateData ultimei actualizari: 2023-09-06 14:00:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review