Aspacardin, 30 comprimate, Terapia

Aspacardin, 30 comprimate, Terapia - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - TERAPIA
5.0 (1 review-uri)
TERAPIA
P26564
Aspacardin, 30 comprimate, Terapia  face parte din grupa de medicamente numite suplimente minerale, medicamente cu potasiu. Acționează asupra inimii și vaselor de sânge fiind utilizat ca terapie adjuvantă [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Aspacardin, 30 comprimate, Terapia

Aspacardin, 30 comprimate, Terapia  face parte din grupa de medicamente numite suplimente minerale, medicamente cu potasiu. Acționează asupra inimii și vaselor de sânge fiind utilizat ca terapie adjuvantă la adulți în boala coronariană (boala vaselor de sânge ale inimii), in anumite tulburări de ritm cadiac și pentru prevenția tulburărilor de ritm cardiac care pot să apară după tratamentul cu unele medicamente numite glicozide tonicardiace.

Indicații:

Acționează asupra inimii și vaselor de sânge fiind utilizat ca terapie adjuvantă la adulți în boala coronariană (boala vaselor de sânge ale inimii), în anumite tulburări de ritm cadiac și pentru prevenția tulburărilor de ritm cardiac care pot să apară după tratamentul cu unele medicamente numite glicozide tonicardiace.

Compoziție:

Substanțele active sunt: hidrogen aspartat de potasiu hemihidrat, racemic si aspartat de magneziu tetrahidrat, racemic.

Un comprimat conține hidrogen aspartat de potasiu hemihidrat, racemic 180 mg (echivalent cu 39 mg potasiu) și aspartat de magneziu tetrahidrat, racemic 180 mg (echivalent cu 12 mg magneziu).

Celelalte componente sunt: celuloză microcristalină, dioxid de siliciu coloidal anhidru, ulei vegetal hidrogenat, stearil fumarat de sodiu, carmeloză sodică.

Mod de administrare:

Utilizați întotdeauna Aspacardin exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur. Acest medicament se administrează numai la adulți; doza recomandată este de 1 - 2 comprimate Aspacardin administrate oral, de 2 – 3 ori pe zi. Mod de administrare Luati comprimatul cu suficient lichid.

Contraindicații:

Nu utilizați Aspacardin - dacă sunteți alergic (hipersensibil) la substanțele active sau la oricare dintre celelalte componente ale Aspacardin; - dacă aveți afectare severă a funcției renale (insuficiență renală).

Sarcina și alăptare:

Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Nu utilizați Aspacardin în timpul sarcinii. Dacă alăptați, nu luați Aspacardin. Din cauza efectului magneziului de a relaxa musculatura uterină, Aspacardin este contraindicat in timpul nașterii.

Forma de prezentare:

Cutie cu 3 blistere a cate 10 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review