Gel impotriva deteriorarii venelor fragile Vitella Vein Vit, 50 ml, Benemedo

Gel impotriva deteriorarii venelor fragile Vitella Vein Vit, 50 ml, Benemedo -  - BENEMEDO
Benemedo
P438799565
Vitella Vein este un gel dermatologic special creat împotriva deteriorării venelor fragile “în pânză de păianjen” care apar frecvent pe picioare. Prezenţa acestora indică o elasticitate [...]

Descriere: Gel impotriva deteriorarii venelor fragile Vitella Vein Vit, 50 ml, Benemedo

Vitella Vein este un gel dermatologic special creat împotriva deteriorării venelor fragile “în pânză de păianjen” care apar frecvent pe picioare. Prezenţa acestora indică o elasticitate redusă a pereţilor venelor care în timp poate duce la o situaţie mai gravă – vene varicoase.

Substanţele active din gel ajută la prevenirea acestei situaţii. Creat împreuna cu medicii dermatologi.

Utilizare:

Utilizați de 2-3 ori pe zi timp de 6-8 săptămâni . Pentru un efect optim aplicați gelul pe pielea caldă si umedă, când porii sunt deschiși (după baie sau duș).

Gelul se absoarbe rapid fără să lase urme pe piele. Substanţe active Rutina, extract de Centella Asiatica, uleiuri esenţiale

Compoziţie:

Aqua, Propylene Glycol, Melilotus Officinalis Extract, Betula Pendula Twig Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, PEG-35 Castor Oil, Triethanolamine, Carbomer, Centella Asiatica Extract, Rutin, Citrus Limon Leaf Oil, Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Conţine:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-25 16:02:25
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review