Alle gel, 100 g, Fiterman

Alle gel, 100 g, Fiterman -  - FITERMAN
5.0 (1 review-uri)
Fiterman
W58811

Alle gel ofera o actiune sinergica antiinflamatoare, analgezica, antitrombotica si antiedematoasa foarte benefica in afectiunile inflamatorii de natura venoasa sau musculo-scheletica.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Alle gel, 100 g, Fiterman

Proprietăți:

Alle gel este alegerea ta pentru picioare sanatoase.

Avantaje:

Acțiune sinergică antiinflamatoare, analgezică, antitrombotică și antiedemătoasă foarte benefică în afecțiunile inflamatorii de natură venoasă sau musculo-scheletică. Absorbție rapidă a substanțelor active, potențată de acțiunea mentolului din compoziție. Hidratează zona de aplicare, prin dexpantenolul prezent în compoziție. Indicat în cazul afecțiunilor traumatice la care durerea intensă nu permite masajul.

Alle gel este disponibil în 3 forme de ambalare de 25 g, 45 g și 100 g, ceea ce permite personalizarea costului tratamentului în funcție de durată și suprafață de administrare.

Compoziție:

Alle gel contine: 1 gram gel conține diclofenac sodic 10 mg și heparină sodică 500 UI. Conține și levomentol, carbomer (Carbopol 980), dexpantenol, trolamina, etanol 96%, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificată.

Indicații:

- Tratamentul bolilor venoase cronice (tromboflebite, tromboze superficiale) și al complicațiilor inflamatorii ale acestora precum și al bolilor inflamatorii acute venoase (flebite superficiale)

- Profilaxia flebitelor

- Tratamentul leziunilor post-traumatice ale articulațiilor și țesuturilor moi însoțite de revărsat sanguin și edem local (luxații, entorse, contuzii, întinderi musculare, afecțiuni meniscale, tenosinovite, contracturi, hematoame)

Doze și mod de administrare:

Pe pielea zonei dureroase (pe o lungime de aproximativ 5 cm, la nivelul zonei lezate) se aplică 2-3 g gel de 1-3 ori pe zi, după care se masează ușor. În cazul tratamentului afecțiunilor venoase, nu este recomandată masarea zonei, ci aplicarea unui pansament oclusiv peste zona pe care a fost aplicat gelul. Durata tratamentului depinde de recomandările medicului și de efectul terapeutic obținut.

Recomandări: A se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Prezentare:

100 g



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa