Pansoral Gel Gingival, 15ml

Pansoral Gel Gingival, 15ml -  - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.
P38852
Special conceput pentru ameliorarea durerilor locale provocate de creșterea dinților la copii. Descriere: Pansoral gel pentru dentiție este un produs natural care a fost special formulat pentru [...]

Descriere: Pansoral Gel Gingival, 15ml

Special conceput pentru ameliorarea durerilor locale provocate de creșterea dinților la copii.

Descriere:

Pansoral gel pentru dentiție este un produs natural care a fost special formulat pentru a atenua durerea asociată cu explozia dentară la copii.

Gelul conține mușețel (efect calmant), nalbă de mlaștină (înmuiere) și șofran (purificarea). Nu conține alcool. Nu conține zahăr.

Compoziție:

Aqua, glicerină, extract de Althea officinalis, Anthemis nobilis, Carbomer, trietanolamina, Chondrus crispus, Crocus sativus, zaharină de sodiu, metilparaben de sodiu, propylparaben de sodiu, benzoat de sodiu.

Mod de administrare:

Puneți o cantitate mică de gel pe degetul curat. Aplicați direct pe gingia copilului și masați ușor. Utilizați cât de des este necesar.

Prezentare:

15ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review