Calgel, GSK

Calgel, GSK -  - CILAG GMBH INTERNATIONAL DIVISIN JOHNSON&JOHNSON CONSUMER
Compoziție: Calgel Gel conține: clorhidrat de lignocaină EP (BP) 0,33% w/w, clorura de cetylpiridina EP (BP) 0,1% w/w într-o bază fără zahă [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Calgel, GSK

Compoziție:

Calgel Gel conține: clorhidrat de lignocaină EP (BP) 0,33% w/w, clorura de cetylpiridina EP (BP) 0,1% w/w într-o bază fără zahăr, solubilă în apă, de culoare galbenă.

Indicații:

Calgel Gel este indicat copiilor în perioada când le cresc primii dinți. Calgel acționează rapid pentru a înlătura durerea produsă de creșterea primilor dinți și calmează durerile gingivale ale sugarilor. Are, de asemenea, ușoare proprietăți antiseptice. Mod de administrare: Aplicați o cantitate mică de Calgel, aproximativ 7,5 mm, pe vârful unui deget curat și masați ușor zona afectată a gingiei. Acest lucru se poate repeta după un interval de 20 minute, dacă este necesar, maxim de 6 ori pe zi.

Calgel- Gel este recomandat copiilor cu vârsta mai mare de 3 luni.

Contraindicații:

Calgel - Gel nu se va folosi la copii care sunt alergici la clorhidrat de lignocaină, clorură de cetilpiridină sau la produs în sine.

Precauții:

Doza recomandată nu trebuie depășită. În eventualitatea apariției oricărui efect advers sau în caz de supradozaj, se va întrerupe utilizarea și se va consulta medicul. Nu lăsați medicamentul la îndemâna copiilor.

Reacții adverse:

Când se folosește conform instrucțiunilor, efectele adverse nu apar, dar au fost raportate cazuri rare de hipersensibilitate la lignocaină. Opriți administrarea medicamentului dacă suspectați o reacție de hipersensibilitate în timpul folosirii acestuia.

Condiții de păstrare:

Păstrați produsul la o temperatură sub 25C. Feriți produsul de lumină.

Prezentare:

10g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review