Anaftin Baby Gel gingival, 10 ml

P459790473
Anaftin Baby Gel gingival, 10 ml - DENTITIE - BERLIN CHEMIE A.G.
Este un produs special conceput pentru calmarea, reducerea roseții și a durerii în perioada erupției dentare, și pentru videcarea gingiilor sensibile ale celor mici. Conține Aloe Vera [...]

Anaftin Baby Gel gingival, 10 ml

Este un produs special conceput pentru calmarea, reducerea roseții și a durerii în perioada erupției dentare, și pentru videcarea gingiilor sensibile ale celor mici.

Conține Aloe Vera cu rol în calmarea gingiilor dureroase și este prevăzut cu un aplicator special conceput cu o perie de silicon ce permite aplicarea precisă a produsului.

Ingrediente:

PVP, maltodextrina, propilen glicol, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, aloe vera, aromă de guma xantan, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA, xilitol, cetylpyridimum, acidul glicirizinic, Crocus sativus, apă.

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate suficientă de gel pentru a acoperi zona afectată și masați ușor gingia cu aplicatorul.

Este preferabil ca gelul să fie aplicat după mese și înainte ca bebelușul să adoarmă pentru a stimula formarea peliculei și a prelungi ameliorarea durerii micilor pacienți.

Utilizați ori de câte ori este necesar.

Prezentare:

10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-07-20 11:13:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review