Osanit Eruptii Dentare granule homeopate, 7.5g

P479852726
Osanit Eruptii Dentare granule homeopate, 7.5g - DENTITIE - OSA
OSA

Primul dinte erupe in jurul celei de-a 6-a luni de viata. La multi copii, acest lucru este asociat cu dureri severe, agitatie, salivare, febra si ocazional eruptii cutanate si diaree. Faza anterioara, in care dintii imping prin gingii spre suprafata, este, de asemenea, asociata cu durerea.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Osanit Eruptii Dentare granule homeopate, 7.5g

Tratament fara prescriptie medicala, granulele fara zahar Osanit®, sunt utilizate pentru ameliorarea disconfortului asociat cu dintii. Remediul homeopat este special adaptat nevoilor bebelusilor si copiilor mici care sufera de durere, neliniste si alte efecte secundare precum iritabilitatea si gingiile inrosite din cauza eruptiei dintilor.

Avantaje:

  • Reteta homeopatica
  • Special dezvoltat pentru dentitia copiilor si bebelusilor
  • Fara zahar
  • Fara efecte secundare cunoscute
  • Aplicatie simpla

Ingrediente:

Granulele fara zahar Osanit® sunt un preparat complex homeopat cu urmatoarele ingrediente active: Matricaria recutita Dil. D6 (38 mg in 10 g), Calcium phosphoricum Dil. D12 (38 mg in 10 g), Magneziu fosforicum Dil. C6 (8 mg in 10 g), Calcium carbonicum Hahnemanni Dil. C8 (8 mg in 10 g), Ferrum phosphoricum Dil. C8 (8 mg in 10 g)

Alte componente sunt: Xilitol, Hipromeloza

Mod de utilizare:
Cu exceptia cazului in care medicul dumneavoastra va prescrie o doza diferita, administrati copilului dumneavoastra 2 granule la fiecare jumatate pana la o ora intreaga in timpul primului an de viata. Dupa prima zi de nastere, doza unica poate fi crescuta la 3 granule. Doza zilnica maxima este de 6 ori. Doza zilnica totala pentru sugari este de 12 granule, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre primii si sase ani este de 18 granule.

Daca simptomele sunt cronice, doza unica se administreaza de 1 pana la 3 ori pe zi.

Puneti granulele fara zahar Osanit® direct pe limba copilului si lasati-le sa se topeasca acolo.

Va rugam sa contactati medicul pediatru in caz de febra, diaree si simptome noi persistente pentru a exclude o cauza legata de boala.

Prezentare:
7,5g



Data ultimei actualizari: 2023-11-07 11:10:57
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review