Biberon Natural Response, 330ml 3+ luni SCY906/01 Debit Rapid, Avent

  • -10%
Biberon Natural Response, 330ml 3+ luni SCY906/01 Debit Rapid, Avent -  - PHILIPS AVENT
P548489584

Biberon Natural Response, 330ml 3+ luni SCY906/01 Debit Rapid, Avent elibereaza lapte doar atunci cand bebelusul suge activ. Bebelusii pot bea, inghiti si respira in ritmul lor natural, ca la san. Faciliteaza combinarea hranirii la san cu hranirea cu biberonul.

[...]

Descriere: Biberon Natural Response, 330ml 3+ luni SCY906/01 Debit Rapid, Avent

Tetina lată, moale şi flexibilă este concepută să imite forma şi senzaţia unui sân, ajutând bebeluşul să se ataşeze şi să se hrănească confortabil.

Tetina Natural Response urmează ritmul natural de hrănire al bebeluşului, facilitând combinarea hrănirii la sân cu hrănirea cu biberonul. Tetina are un orificiu unic care eliberează lapte numai atunci când bebeluşul suge in mod activ. Astfel că fluxul de lapte se opreşte atunci când bebeluşul se opreşte din supt pentru a înghiţi şi respira.

Gâtul larg al biberonului facilitează umplerea şi curăţarea. Numai câteva piese pentru o asamblare rapidă şi simplă.

Orificiul tetinei este conceput să elibereze lapte numai atunci când bebeluşul se hrăneşte. Aşa că poţi evita cu încredere pierderea de lapte, fie acasă, fie în deplasare.

Combină şi potriveşte piese ale pompelor de sân, biberoanelor şi cănilor noastre şi creează un produs potrivit pentru tine, oricând ai nevoie.

Noile noastre biberoane Natural Response sunt diferite de biberoanele cu debit liber. La fel ca alăptarea, ar putea fi nevoie de câteva încercări pentru a prinde ritmul. E perfect natural.

Biberoanele şi tetinele Philips Avent Natural sunt fabricate din materiale fără BPA*.

Biberonul ergonomic este uşor de prins în orice unghi, pentru a oferi confort maxim în timpul hrănirii. Uşor de ţinut de mâini mari şi mâini mici.

Fiecare bebeluş se hrăneşte diferit şi se dezvoltă în propriul ritm. Am conceput o gamă de debite, astfel încât să îl poţi găsi pe cel perfect pentru bebeluşul tău şi să personalizezi biberonul. Toate tetinele Natural Response sunt fabricate din silicon moale.

Supapa anti-colici este concepută pentru a nu permite pătrunderea aerului în burtica bebeluşului în timpul hrănirii, pentru a ajuta la reducerea colicilor şi a disconfortului.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review