Biberon sticla, 250 ml, Minut

  • -10%
Biberon sticla, 250 ml, Minut - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - MINUT
Minut
P459792065
Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical 3+, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt
Se incarca ofertele...

Descriere Biberon sticla, 250 ml, Minut

Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical 3+, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului.

Produsul este fabricat din material non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau spargere.

Nu se recomanda sterilizarea repetata in apa, poate afecta transparent biberonului. Nu expuneti tetina direct la soare sau o sursa de caldura, nici sa o lasati mai mult decat e recomandat in solutie sterilizatoare, pentru a nu o slabi. Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult.

Nu fierbeti hrana din biberon la aparatul cu micounde! Inainte de introducerea in aparatul cu microunde se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon. Supraincalzirea hranei in aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului inainte de a hrani copilul.

Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire. A se folosi numai sub supravegherea unui adult! Nu lasati la indemana copiilor. Pentru sterilizarea biberoanelor va recomandam sterilizatorul Minut Baby electric:Data ultimei actualizari: 2024-04-16 15:18:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.