Biberon sticla, 125 ml, Minut

  • -10%
Biberon sticla, 125 ml, Minut - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - MINUT
Minut
P438798626
Descriere:  Biberon Minut Baby 100% sticla, cu componente fara Bisphenol A (BPA), 125 ml Pentru sanatatea si siguranta copilului dumneavoastra! Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac
Se incarca ofertele...

Descriere Biberon sticla, 125 ml, Minut

Descriere: 

Biberon Minut Baby 100% sticla, cu componente fara Bisphenol A (BPA), 125 ml

Pentru sanatatea si siguranta copilului dumneavoastra! Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valve pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului.

Produsul este fabricat din material non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati regulat tetina, testand rezistenta prin intindere, in special dupa aparitia dintilor la copii. Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau perforare. Inainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte component cu apa calda si sapun apoi clatiti in apa curate.

Se recomanda sterilizarea folosind un sterilizator electric cu aburi, pentru microunde sau solutie sterilizatoare. Inainte de prima utilizare introduceti biberonul si restul componentelor in apa aflata sub fierbere pentru 5 minute. Nu se recomanda sterilizarea repetata in apa, poate afecta transparent biberonului.

Nu expuneti tetina direct la soare sau o sursa de caldura, nici sa o lasati mai mult decat e recomandat in solutie sterilizatoare, pentru a nu o slabi. Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult. Nu fierbeti hrana din biberon la aparatul cu micounde!

Se poate folosi aparatul cu microunde doar pentru incalzirea continutului biberonului si numai pentru perioade scurte de timp. Inainte de introducerea in aparatul cu microunde se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon.

Supraincalzirea hranei in aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului inainte de a hrani copilul. Verificati intotdeauna temperature alimentelor inainte de hraniere..Data ultimei actualizari: 2024-04-16 15:20:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.