Tetina Natural Response 6+ luni Debit Rapid, 2bucati SCY965/02, Avent

  • -10%
Tetina Natural Response 6+ luni Debit Rapid, 2bucati - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P548489603

Tetina Natural Response 6+ luni Debit Rapid, 2bucati SCY965/02, Avent elibereaza lapte doar atunci cand bebelusul suge activ.

Bebelusii pot bea, inghiti şi respira în ritmul lor natural, ca la san. Faciliteaza combinarea hranirii la san cu hranirea cu biberonul.

Se incarca ofertele...

Descriere Tetina Natural Response 6+ luni Debit Rapid, 2bucati SCY965/02, Avent

Tetina lată, moale şi flexibilă este concepută să imite forma şi senzaţia unui sân, ajutând bebeluşul să se ataşeze şi să se hrănească confortabil.

Tetina Natural Response 6+ luni Debit Rapid, 2bucati SCY965/02, Avent urmează ritmul natural de hrănire al bebeluşului, facilitând combinarea hrănirii la sân cu hrănirea cu biberonul. Tetina are un orificiu unic care eliberează lapte numai atunci când bebeluşul suge in mod activ. Astfel că fluxul de lapte se opreşte atunci când bebeluşul se opreşte din supt pentru a înghiţi şi respira.

Noile noastre biberoane Natural Response sunt diferite de biberoanele cu debit liber. La fel ca alăptarea, ar putea fi nevoie de câteva încercări pentru a prinde ritmul. E perfect natural.

Orificiul tetinei este conceput să elibereze lapte numai atunci când bebeluşul se hrăneşte. Aşa că poţi evita cu încredere pierderea de lapte, fie acasă, fie în deplasare.

Biberoanele şi tetinele Philips Avent Natural sunt fabricate din materiale fără BPA*.

Fiecare bebeluş se hrăneşte diferit şi se dezvoltă în propriul ritm. Am conceput o gamă de debite, astfel încât să îl poţi găsi pe cel perfect pentru bebeluşul tău şi să personalizezi biberonul. Toate tetinele Natural Response sunt fabricate din silicon moale.

Supapa anti-colici este concepută pentru a nu permite pătrunderea aerului în burtica bebeluşului în timpul hrănirii, pentru a ajuta la reducerea colicilor şi a disconfortului.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.