Nivea Baby Crema Fundulet 100ml

Nivea Baby Crema Fundulet 100ml -  - NIVEA
NIVEA
P14884
Crema Nivea Baby pentru fundulet, 100 ml Crema pentru fundulet NIVEA Baby ofera protectie de incredere impotriva iritatiilor si rosetei. Formula este special dezvoltata pentru a proteja pielea sensibila a [...]

Descriere: Nivea Baby Crema Fundulet 100ml

Crema Nivea Baby pentru fundulet, 100 ml Crema pentru fundulet NIVEA Baby ofera protectie de incredere impotriva iritatiilor si rosetei. Formula este special dezvoltata pentru a proteja pielea sensibila a bebelusului tau impotriva umezelii, prevenind aparitia inflamatiilor si a iritatiilor. Crema este usor de aplicat pe piele fara a o irita. Formula sa este imbogatita cu 20% oxid de zinc cu rol de protectie si cu pantenol (provitamina B5) sustine bariera naturala de protectie a pielii si calmeaza iritatiile. Dezvoltata in colaborare cu medici dermatologi si pediatri. Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review