Bepanthen Unguent 100g + Gel Dus 200ml Cadou, Bayer

Bepanthen Unguent 100g + Gel Dus 200ml Cadou, Bayer -  - BAYER
5.0 (6 review-uri)
Bayer
W55268

Bepanthen Baby Pack este solutia ideala pentru ingrijirea pielii sensibile a nou-nascutului si a copilului mic in fiecare zi. Contine un gel de baie Bepanthen baby de 200 ml si un unguent Bepanthen de 100 g, acoperind astfel o arie larga de nevoi specifice. Primul asigura o igiena blanda, in timp ce unguentul trateaza toate tipurile de iritatii si leziuni usoare. Produsele nu contin coloranti artificiali sau conservanti, raspunzand celor mai inalte standarde de calitate. Ambele sunt testate dermatologic.

[...]

Descriere: Bepanthen Unguent 100g + Gel Dus 200ml Cadou, Bayer

Bayer Bepanthen Unguent pentru iritatiile de scutec, 100g

Bepanthen unguent (panthenol 5%) actioneaza pe doua cai pentru a ingriji si proteja pielea impotriva cauzelor eritemului fesier.

Beneficii Bepanthen Unguent:

Sustine refacerea naturala a pielii - Bepanthen unguent asigura mentinerea hidratarii pielii, oferind conditii optime pentru refacerea pielii delicate a bebelusului dumneavoastra. Cu un continut de Provitamina B5 (panthenol), Bepanthen unguent a fost creat special pentru a sustine refacerea naturala a pielii, mentinand-o hidratata, moale si catifelata;

Protejeaza pielea sensibila a bebelusilor - Bazat pe studii clinice, Bepanthen unguent actioneaza prin formarea unei pelicule transparente, de durata, protejand chiar si cea mai sensibila piele impotriva frecarii si agentilor iritanti. Formula apa-in-ulei pastreaza pielea sanatoasa si hidratata si este esentiala pentru mentinerea barierei protectoare a acesteia.

Mod de utilizare:
Bepanthen unguent se aplica in strat subtire pe funduletul curat si uscat al bebelusului la fiecare schimbare a scutecului.

Bepanthen unguent ofera bebelusului comfort suplimentar deoarece nu se lipeste de scutec si este usor de indepartat.

Prezentare:
100g

Bepanthen (Bepanthol) baby gel de baie pentru curatare delicata, 200ml

Bepanthen Baby gel de baie pentru curatare delicata a fost creat special pentru curatarea si protectia blanda a pielii sensibile a bebelusilor si a copilului in fiecare zi.Formula sa,delicata cu pielea contine agenti de curatare neagresivi si este imbogatita cu Provitamina B5 si lipide fiziologice.Provitamina B5 intareste bariera de protectie naturala a pielii,iar lipidele fiziologice o ajuta sa se mentina sanatoasa.

Formula care nu irita ochii ,cu pH apropiat de cel al pielii si fara sapun,nu contine conservanti,coloranti sau alcool.

Beneficii:

  • Dubla actiune:curatare delicata si protectie bloanda a pielii sensbile a bebelusului si a copilului in fiecare zi;
  • Ingrijeste prin intermediul Pro-vitaminei B5 si a lipidelor fiziologice;
  • Formula hipoalergenica;
  • Nu irita ochii;
  • Bepanthen Baby este potrivit pentru curatarea delicata a corpului ,a pielii capului si a regiunii sensibile a scutecului;
  • Formula protejeaza pielea sensibila a bebelusilor si copiilor impotriva uscarii.

Prezentare:
200ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-17 10:42:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (6)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa