Gel pentru igienizarea mainilor, 50 ml, Ivatherm

Gel pentru igienizarea mainilor, 50 ml, Ivatherm -  - IVATHERM
Ivatherm
P459828183
Formula pe baza de alcool denat 60% si glicerina, pentru igienizarea rapida a mainilor. Curata fara sapun sau apa. Glicerina hidrateaza si previne pierderile de apa la nivelul pielii. Formula [...]

Descriere: Gel pentru igienizarea mainilor, 50 ml, Ivatherm

Formula pe baza de alcool denat 60% si glicerina, pentru igienizarea rapida a mainilor. Curata fara sapun sau apa. Glicerina hidrateaza si previne pierderile de apa la nivelul pielii. Formula nelipicioasa, cu uscare rapida.

Mod de utilizare:

Aplicati gelul pe maini si masati pana la uscare. Ingrediente: Alcohol denat., Aqua (Water), Glycerin, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer.

Precautii:

Uz externe, ori de cate ori este nevoie.Evitati contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura.

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2022-02-24 13:53:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review