Ceai de slabit, ananas, RYA

Ceai de slabit, ananas, RYA -  - RYA
RYA
P548489159

Anasul, dulce si aromat, considerat odinioara simbolul ospitalitatii si prieteniei in Lumea Noua, asigura amestecului de plante si fructe un efect revigorant, detoxifiant si antidepresiv.

[...]

Descriere: Ceai de slabit, ananas, RYA

ste un produs excelent pentru eliminarea toxinelor si pentru mentinerea unui stil de viata sanatos.

Mod de preparare si administrare:

Se adauga 1 lingurita de amestec de plante in 250 ml apa clocotita sau 1 lingura de amestec de plante (6 gr) in 500 ml apa clocotita. Se lasa la infuzat 10-15 minute, se strecoara si se poate bea si treptat, pe parcursul intregii zile.

Doza recomandata: 3 cani/1 zi, inainte cu 30 de minute de mesele principale (pana la ora 18:00). In acest fel, ceaiul suprima pofta de mancare, ceea ce duce la un consum diminuat de alimente.

Cura dureaza 3 luni, dupa care se face pauza 1 luna.

Nu se administreaza la gravide, mame care alapteaza, copii sub 12 ani sau persoane care sunt alergice la cel putin unul din ingrediente.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review