Aloe Ferox, 60 capsule, Herbagetica

P459798825
  • -10%
Aloe Ferox, 60 capsule, Herbagetica - PENTRU-SLABIT - HERBAGETICA
Herbagetica
Proprietăți: Contribuie la: - menținerea greutății corporale normale; - menținerea proporției normale de țesut adipos; - accelerarea tranzitului intestinal; - susținerea activității normale a ficatului și a [...]

Aloe Ferox, 60 capsule, Herbagetica

Proprietăți:

Contribuie la:

- menținerea greutății corporale normale;

- menținerea proporției normale de țesut adipos;

- accelerarea tranzitului intestinal;

- susținerea activității normale a ficatului și a pancreasului;

- detoxifierea organismului prin eliminarea apei și a reziduurilor metabolice din organism, susținând astfel funcționarea normală a metabolismului general;

- funcționarea normală a sistemului imunitar;

- susținerea metabolismului zaharurilor și grăsimilor.

Ingrediente:

Suc cristalizat de Aloe Ferox - 460 mg; capsulă de gelatină.

Aloe Ferox este originară din Africa și este recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului. Un studiu publicat în 2004 de către Alimentary Pharmacology and Therapeutics și realizat de L. Langmead pentru a observa efectele Aloe Ferox în sindromul colonului iritabil, a demonstrat că 30% dintre cei patruzeci și patru de pacienți cărora li s-a administrat acest produs, au dat semne de remisie clinică sau de îmbunătățire. Pe baza acestui studiu, s-a ajuns la concluzia că administrarea de Aloe Ferox timp de o lună reduce simptomele sindromului de colon iritabil.

Aloe Ferox este o plantă atât de puternică încât supraviețuirea sa este susținută de propriul său sistem imunitar. Experimentele au demonstrat că Aloe Ferox stimulează creșterea limfocitelor care sunt o parte importantă a mecanismelor de apărare. De asemenea, sucul de Aloe Ferox are puternice proprietăți antiinflamatoare, antivirale și antibacteriene. Spre deosebire de Aloe Vera, plantă Aloe Ferox produce de 20 de ori mai multă sevă.

Aloe Ferox este o pulbere cristalină obținută prin deshidratarea completă a sucului (latexului) galben al plantei. Cristalele brun-verzui obținute sunt un produs complet natural, care nu mai conține deloc apă sau celuloză și este asimilat aproape instantaneu de către organism.

Aloe Ferox are un efect detoxifiant atât de puternic și de complex ca acțiune, încât este aplicat cu succes în cazuri dintre cele mai diverse, de la boli degenerative, până la curele de slăbire, unde are o eficiență fenomenală.

Mod de administrare:

Câte 1 capsula de 3 ori pe zi.

Durata curei - 10 zile cu 2 săptămâni pauză între cure.

În caz de diaree se întrerupe utilizarea.

Precauții:

A se administra cu prudența femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor de diabet.

A nu se utiliza concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxina), medicamente antiaritmice diuretice, corticosteroizi, lemn-dulce, antidiabetice.

Prezentare:

60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review