Ceai de slabit cu Goji Berry

P438795196
  • -5%
Ceai de slabit cu Goji Berry - PENTRU-SLABIT - FARA
Fara

Ceaiul de slabit cu Goji, de la Bis-Nis, este un supliment alimentar care ajuta la mentinerea siluetei, favorizand arderea grasimilor si eliminarea surplusului de apa din organism. Este un

[...]

Ceai de slabit cu Goji Berry

Ceaiul de slabit cu Goji, de la Bis-Nis, este un supliment alimentar care ajuta la mentinerea siluetei, favorizand arderea grasimilor si eliminarea surplusului de apa din organism. Este un produs natural, importat din Germania, continand pulbere de fructe de Goji, frunze de Senna, Volbura si menta. Ceaiul de slabit cu Goji confera organismului un plus de energie, favorizand arderea grasimilor si ajutand la mentinerea siluetei. In plus, contribuie la eliminarea surplusului de apa din organism si inhiba senzatia de foame.

Prezentare - 20 doze 



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review