Ceai Antiadipos cu Ginseng, 30 plicuri

W46607
Ceai Antiadipos cu Ginseng, 30 plicuri - PENTRU-SLABIT - FARA
Fara
Ceai antiadipos cu ginseng, produs dupa o fomula traditionala chineza, ce contribuie la metabolismul lipidic normal si la mentinerea greutatii corporale normale. Actiuni: Functionarea normala a digestiei si a tranzitului [...]

Descriere: Ceai Antiadipos cu Ginseng, 30 plicuri

Ceai antiadipos cu ginseng, produs dupa o fomula traditionala chineza, ce contribuie la metabolismul lipidic normal si la mentinerea greutatii corporale normale.

Actiuni:

Functionarea normala a digestiei si a tranzitului intestinal, indicat pentur persoanele cu tendinta la constipatie, contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale grasimilor si glucozei din sange si ajuta la protejarea celulelor organismului impotriva stresului oxidativ, tonifica si revigoreaza organismul.

Este recomandat atat femeilor, cat si barbatilor.

Ingrediente:

Frunze de Senna, radacina de ginseng, funze de lotus, frunze de dud, frunze de Ceai verde, seminte de Senna. Nu contine aditivi chimici.

Mod de administrare:

1-2 plicuri pe zi, de preferat seara, avand caracter laxativ. Se fierbe un plic in 200 ml apa, 4-10 minute.

Prezentare:

30 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review