Tiroidin Hiper, 30 capsule, Parapharm

Tiroidin Hiper, 30 capsule, Parapharm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE/DEZECHILIBRE-HORMONALE - PARAPHARM
Parapharm
P479851616

Este un produs conceput pentru functionarea normala a glandei tiroide, prin controlul stresului cotidian. 

Se incarca ofertele...

Descriere Tiroidin Hiper, 30 capsule, Parapharm

L-Teanina este un aminoacid extras din frunzele de ceai verde (Camelia sinensis) și, împreună cu extractul de valeriană și rhodiola, se remarcă prin efectul adaptogen. 

Vitamina B6 contribuie la fucţionarea normală a sistemului nervos, la reglarea activităţii hormonale și la reducerea oboselii și extenuării. 

Folatul contribuie la menţinerea sănătăţii psihice și la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Seleniul contribuie la fucţionarea normală a glandei tiroide.

Beneficiile suplimentului Tiroidin Hiper, 30 capsule, Parapharm:

  • pentru funcţionarea normală a glandei tiroide
  • efect adaptogen. 
  • fucţionarea normală a sistemului nervos
  • reducerea oboselii și extenuării. 

Compozitie Tiroidin Hiper, 30 capsule, Parapharm:

L-Teanină - 200,00 mg; Extract din rădăcină de vale- riană (Valeriana officinalis) - 120,00 mg; Extract de rhodiola (Rhodiola rosea) - 69,20 mg; Vitamina B6 - 10,00 mg; Acid folic - 400,00 µg; Seleniu (sub formă de selenit de sodiu) - 183,00 µg.

Administrare Tiroidin Hiper, 30 capsule, Parapharm:

se recomandă consumul de 1-2 capsule/zi. 

Prezentare Tiroidin Hiper, 30 capsule, Parapharm:

30 capsule.Data ultimei actualizari: 2023-09-25 10:34:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.