Thyrohelp, 30 capsule, NaturPharma

Thyrohelp, 30 capsule, NaturPharma - DEZECHILIBRE-HORMONALE - NATURPHARMA
NaturPharma
P459828186

Thyrohelp este un supliment alimentar a carui compozitie unica (aminoacidul L-tirozina, zinc, seleniu, vitamina D si extract standardizat de turmeric), contribuie la functionarea normala a glandei tiroide si a sistemului imunitar.

[...]

Descriere: Thyrohelp, 30 capsule, NaturPharma

Thyrohelp este un supliment alimentar a cărui compoziţie unică (aminoacidul L-tirozină, zinc, seleniu, vitamina D și extract standardizat de turmeric), contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar. Ingredientele sale au fost selectate pentru profilul lor de siguranță ridicat, originea naturală și eficacitatea dovedită.

Fiecare dintre aceste ingrediente sunt recomandate individual de către specialiști și un remediu preferat pentru pacienții în lupta împotriva unei probleme din ce în ce mai frecvente - disfuncția tiroidiană. În Thyrohelp, ingredientele sunt combinate optim pentru a aduce un beneficiu semnificativ organismului, iar prin acţiunea lor sinergică completează și îmbunătățeşte efectele benefice individuale ale acestora.

Ingrediente active per capsulă:

L-tirozină (aminoacid proteinogenic) - 250 mg, Extract de Turmeric (Curcuma longa, 95% curcumina) - 75 mg, Zinc (sulfat de zinc - 41,66 mg) - 15 mg, Seleniu (selenit de sodiu) - 100 mcg, Vitamina D (colecalciferol) - 10 mcg.

Doza zilnică recomandată:

1 capsulă/zi

Contraindicații:

Copii mai mici de 6 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, până la 25 de grade. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se consuma, de preferintă, înainte de sfarşitul lunii menţionate pe ambalaj.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review