Tirofix Hypo 60 capsule + 60 capsule, Herbagetica

 • -10%
Tirofix Hypo 60 capsule + 60 capsule, Herbagetica - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE/DEZECHILIBRE-HORMONALE - HERBAGETICA
Herbagetica
P548490145

Suport avansat pentru sanatatea glandei tiroide. Stimuleaza productia hormonilor tiroidieni si metabolismul.

Se incarca ofertele...

Descriere Tirofix Hypo 60 capsule + 60 capsule, Herbagetica

Tirofix Hypo 60 capsule + 60 capsule, Herbagetica are o compoziție unică, din surse superioare naturale atent selecționate pentru a livra un produs eficient și complet pentru echilibrul tiroidian. Ingredientul de bază L-tirozină, a fost atent combinat cu alte extracte naturale, frecvent folosite de specialiști medicali pentru problemele tiroidiene: Ashwagandha, Alga Fucus, Guggul, Schizandra, Bacopa monnieri sau Centella asiatica. Iar pentru completarea efectelor s-au introdus și minerale și vitamine esențiale tiroidei: vitaminele din complexul B, Magneziu si Seleniu. Calitatea superioară a ingredientelor și asocierea unică a formulei Tirofix , asigură un produs cu o eficacitate superioară, avansată în beneficiul tiroidei.

Beneficii Tirofix Hypo 60 capsule + 60 capsule, Herbagetica:

 • Asigură funcționarea glandei tiroide
 • Stimulează producția hormonilor tiroidieni
 • Crește activitatea metabolică
 • Crește rezistența organismului la stres
 • Asigură capacităţile psihice și mentale în caz de slăbiciune, epuizare, oboseală și pierderea concentrației nervoase
 • Reduce stările de oboseală și extenuare
 • Are acțiune anti-estrogenică, scade volumul de hormoni feminini
 • Ajută la controlul greutății corporale
 • Protejează celulele de stresul oxidativ
 • Fortifica sitemul imuita
 • Asigura activitatea corecta a sistemului nervos
 • Are proprietăți adaptogene

Guggul

Guggul este o rășină gumată obținută dintr-o specie de copac originară zonei Indiei. Se folosește în medicina Ayurveda pentru că reglează nivelul de colesterol în organism, dar intervine și asupra sănătății tiroidei.

Compușii din Guggul au rolul de a stimula absorbția de Iod la nivelul tiroidei, element esențial în producția hormonilor tiroidieni. Astfel, aportul de Guggul adus organismului oferă o susținere completă tiroidei.

Guggul acționează și pentru reducerea inflamației care este frecvent asociată disfuncțiilor tiroidiene, în special în caz de hipotiroidism.

Schizandra

Schizandra are efect tonic și de relaxare pentru sistemul nervos. În același timp, ajută și la protecția ficatului și la buna sa funcționare, asigurând în acest fel și susținerea nutrițională a tiroidei. Are efect antioxidant și imunomodulator, fiind eficientă în reducerea simptomelor asociate bolilor autoimune, inclusiv a tiroidei autoimune. Pentru că reduce efectele stresului și combate oboseala, Schizandra este de un real ajutor pentru cei cu disfuncții tiroidiene, care suferă adesea de stări de epuizare psihică.

Isop de apă (Bacopa monnieri)

Bacopa monnieri, sau Isop de apă, este folosita in mod tradițional pentru a crește tonusul mental și pentru a ajuta sistemul nervos în caz de oboseală. Aceste efecte pozitive ale sale sunt foarte bine primite în cazul persoanelor cu disfuncții tiroidiene.

În beneficiul tiroidei Bacopa monnieri, ajută la creșterea valorilor hormonului tiroidian tiroxină (T4). Din anumite studii pre-clinice, valoarea acestui hormon a crescut cu aproximativ 41% după administrarea de Bacopa monnieri. Astfel, are o acțiune pozitivă în caz de hipotiroidism.

Gotu Kola (Centella asiatica)

Gotu Kola este tot o plantă specifică medicinei Ayurveda, intens folosită atât pentru a reduce efectele stresului, cât și pentru a regla activitatea glandei tiroide. Are un efect puternic energizant și stimulează sinteza hormonului tiroidian T4.

Complexul de vitamine B

Vitaminele din complexul de B-uri contribuie activ la reducerea nivelului de stres, a oboselii, a extenuării și la îmbunătățirea capacității de concentrare. Pentru persoanele cu disfuncții tiroidiene, B-urile aduc o susţinere în plus pentru a hrăni întregul organism și pentru a reduce simptomele asociate problemelor de tiroidă. De exemplu, în caz de hipotiroidism, dau un plus de energie, reglează activitatea sistemului imunitar, stimulează metabolismul și protejează celulele de stresul oxidativ.

Magneziu marin

Magneziu marin este o sursă naturală bogată, superioară, de Magneziu. Lucrează foarte bine la nivelul sistemului nervos pentru a reduce efectele stresului, oboseala, problemele de concentrare și chiar și problemele de somn.

Seleniu

Știm că Iodul este necesar pentru producția hormonului T4. Acesta se convertește ulterior, în forma sa biologică activă, T3. Dar, acest lucru se poate întâmpla numai in prezențe unui alt mineral esențial: Seleniu. Deficiența de Seleniu este adesea asociată cu o scădere a nivelului de hormoni tiroidieni cauzând probleme tiroidiene și afecțiuni severe. Seleniul are și proprietăți antioxidante puternice, protejând tiroida de stresul oxidativ.

Tirofix Hypo 60 capsule + 60 capsule, Herbagetica este adjuvant în:

 • Afecțiuni tiroidiene
 • Disfuncții tiroidiene (Hipotiroidism, boala Graves, tiroida Hashimoto)
 • Noduli tiroidieni
 • Gușă tiroidiană
 • Echilibrarea hormonilor estrogenici
 • Oboseală cronică, nivel scăzut de energie
 • Obezitate pe cauze hormonale
 • Probleme de memorare și concentrare
 • Anxietate, depresie
 • Stres cronic

Tirofix Hypo 60 capsule + 60 capsule, Herbagetica asigură o susținere avansată a glandei tiroide prin compoziţia unică, complexă, formată din surse superioare 100% naturale.

Asocierea de L-tirozină cu Ashwagandha și Fugus asigură producția hormonilor tiroidieni, esențiali pentru funcționarea tiroidei. Completarea formulei cu Guggul, Schizandra, Bacopa monnieri, Centella asiatica crește rezistența organismului la stres și asigură hrănirea întregului corp prin complexul de vitamine și minerale.

Tirofix Hypo 60 capsule + 60 capsule, Herbagetica– complex natural cu suport avansat pentru sănătatea tiroidei

L-tirozina

L-tirozina este un este un aminoacid aromatic neesențial, sintetizat de organism și folosit de acesta ca precursor al hormonilor glandei tiroide, al melaninei și al neurotransmițătorilor dopamina, adrenalină și noradrenalină. Deși, L-tirozina este considerată un element neesențial, pentru că organismul îl produce singur, ea nu se poate metaboliza fără un aport proteic corect pentru că se formează din fenilalanina. Așadar, poate exista un deficit de L-tirozină, și implicit de hormoni tiroidieni, din cauza unui aport scăzut de proteine din alimentație.

L-tirozina obținută în mod natural din cheratină asigură un aport suplimentar în organism, ea fiind folosită direct pentru producția hormonilor și a neurotransmițătorilor esențiali echilibrului psihic. În combinație cu Iod natural, L-tirozina are o acțiune importantă la nivelul glandei tiroide prin a stimula producția hormonilor tiroidieni: tiroxină (T4) și triiodotironină (T3).

Aportul de L-tirozină crește semnificativ capacitatea cognitivă, vigilența mentală și tonusul psihic, în special în perioadele de stres cronic și oboseală. Aceste efecte se explică prin faptul că L-tirozina este folosită în producţia hormonilor care asigură echilibrul psihic, care pot fi la un nivel scăzut în cazul persoanelor cu hipotiroidism.

Ashwagandha

Ashawgandha, ginseng indian, are un efect puternic adaptogen, antioxidant, anxiolitic și reglator hormonal. Se asociază frecvent pentru a combate disfuncțiile tiroidiene. Ashwagandha acționează difrect în a stimula producția hormonului tiroidian T3, care asigură nivelul de energie și stimulează arderea grăsimilor. Ashwagandha induce și producția de hormonului tiroidian T4, iar prin efectul antioxidant, reglează secreția sa excesivă pentru a păstra echilibrul dintre cei doi hormoni.

Alga Fucus

Iodul, extras din Alga Fucus, se găsește ca diiodotirozină (DIT), un precursor natural pentru hormonii tiroidieni tiroxină (T4) și triiodotironină (T3). În această formă și în asociere cu L-tirozina, Iod natural asigură un suport esențial tiroidei, pentru a stimula producția celor doi hormoni tiroidieni.

Hormonul de stimulare tiroidiană (TSH) controlează producția și eliberarea de hormoni tiroidieni, prin a asigura asimilarea suficientă de Iod la nivelul tiroidei. În lipsa unui aport corect de Iod în organism, TSH ajunge la un nivel foarte ridicat pentru că încearcă să capteze cât mai mult Iod in circulația sanguină. Astfel, poate crește volumul tiroidei, formând gușa tiroidiană.

Iodul natural asigură asimilarea directă a Iodului sub formă de diiodotirozina (DIT), în glandă tiroidă, așa aceasta este hrănită și susținută în mod corect pentru a produce hormonii tiroidieni.

Compoziție per 1 capsulă Tirofix Hypo 60 capsule + 60 capsule, Herbagetica:

L-Tirozină naturală : 100mg  

Extract 5-8:1 Ashwagandha/Ginseng-indian (Withania somnifera)standardizat cu minim 7% Withanolide și 1% Alcaloizi 75mg : 65 mg  

Fucus vesiculosus pulbere (Commiphora mukul)standardizat cu minim 2.5% Guggulsteroni : 65mg  

Extract Fucus vesiculosus standardizat cu minim 0,20% Iod (furnizând 100 mcg Iod) : 50 mg  

Extract 4:1 Schizandra : 40mg  

Extract 8-12:1 Bacopin (Bacopa monnieri) standardizat cu minim 20% Bacozide : 30 mg  

Extract 10:1 Centella (Centella asiatica) standardizat cu minim 20% Triterpenoide : 30mg  

Magneziu natural marin standardizat cu 55% Magneziu : 25 mg  

Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, minerale și aminoacizi : 25mg  

Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cerevisiae) furnizând 40 mcg Seleniu : 20 mg 

Administrare Tirofix Hypo 60 capsule + 60 capsule, Herbagetica:

Câte 1 capsulă pe zi.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.