Iod Forte 600, 30 capsule, Parapharm

Iod Forte 600, 30 capsule, Parapharm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE/DEZECHILIBRE-HORMONALE - PARAPHARM
Parapharm
P459828381

Proprietati: Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide; functia cognitiva normala; metabolismul energetic normal; functionarea normala a sistemului nervos; mentinerea sanatatii pielii.

Se incarca ofertele...

Descriere Iod Forte 600, 30 capsule, Parapharm

Proprietati:

Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide; functia cognitiva normala; metabolismul energetic normal; functionarea normala a sistemului nervos; mentinerea sanatatii pielii.

Ingrediente:

1 capsula contine: Iod (sub forma de iodura de potasiu) 600,00 mcg

Alte ingrediente:

maltodextrina, glicerina, apa purificata.

Mod de administrare:

Se recomanda consumul de catre adulti de 1 capsula/zi, cu un pahar de apa, ceai sau suc de fructe; in timpulk zilei se recomanda consumul de 1.5 litri de apa/zi.

Prezentare:

30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.