Happy Lady, 30 capsule, Parapharm

Happy Lady, 30 capsule, Parapharm -  - PARAPHARM
Parapharm
P459792285

Proprietati: Suplimentul alimentar Happy Lady este destinat femeilor de toate varstele. Contine extracte din plante medicinale cu continut ridicat de fitoestrogeni, menite sa restabileasca dezechilibrele hormonale care cauzeaza disconfortul cunoscut

[...]

Descriere: Happy Lady, 30 capsule, Parapharm

Proprietati:

Suplimentul alimentar Happy Lady este destinat femeilor de toate varstele.

Contine extracte din plante medicinale cu continut ridicat de fitoestrogeni, menite sa restabileasca dezechilibrele hormonale care cauzeaza disconfortul cunoscut sub numele de Sindrom Premenstrual.

La varste ceva mai inaintate, ajuta la reducerea manifestarilor neplacute ale menopauzei.

Produsul se poate utiliza cu succes si pentru reducerea nivelului prea ridicat de prolactina din organism.

Ingrediente:

O capsula contine: Extract uscat de Angelica (Angelica archangelica, radix) 200,00 mg Extract uscat din Mielarea (Vitex agnus castus , fruct) 100,00 mg Black cohosh, extract uscat din radacina plantei Cimicifuga racemosa 80,00 mg Extract de izoflavonoide din seminte de Soia, Glicine max, semen 20,00 mg

Mod de administrare:

Se recomanda consumul de 1-3 capsule/zi, in functie de gravitatea simptomelor, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol, intre mesele principale.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-26 16:39:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review