Potent 9, 10 capsule, Adams

Potent 9, 10 capsule, Adams -  - ADAMS VISION
Adams Vision
P548491223

Odata cu inaintarea in varsta, barbatii se confrunta cu problema scaderii apetitului  si a calitatii vietii sexuale, insa ceea ce nu stiu ei este faptul ca acesta este un proces natural si ca exista remedii.

[...]

Descriere: Potent 9, 10 capsule, Adams

Potent 9, 10 capsule, Adams reprezinta remediul asteptat de barbati pentru a creste potenta, ce ajuta la obtinerea si mentinerea erectiei, imbunatatirea cantitatii si calitatii spermei.

Prin formula 100% naturala Potent 9, 10 capsule, Adams9 imbunatateste viata sexuala a barbatilor in mod semnificativ, dar si pe cea a femeilor, acestea din urma ajungand pana la momentul culminant al orgasmelor intense. Potent9 este alternativa sanatoasa pentru imbunatatirea performantelor sexuale, avand un efect afrodisiac, un stimul pentru barbatii ce doresc o viata sexuala activa.

Va este oferit sub forma de capsule ale caror ingrediente ajuta la imbunatatirea functiilor sexuale. 

Ingrediente Potent 9, 10 capsule, Adams:

  • Extract 4:1 din fructe de Goji     50.00     mg
  • Extract de Ginseng Coreean     50.00     mg
  • Extract 4:1 din Maca (Lepidium meyenii)     50.00     mg
  • Extract de Saw Plametto (palmier pitic)     40.00     mg
  • Extract de Rhodiola     40.00     mg
  • Extract de Tribulus Terrestris (Colții baie)     30.00     mg
  • Extract 4:1 de Brânca Ursului (Heracleum sphondylium)     30.00     mg
  • Extract de Ginseng Siberian     20.00     mg
  • Extract din seminte de piper negru     10.00     mg

agent de încărcare: celuloză microcristalină, capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloză), extract 4:1 din fructe de Goji (Lycium barbarum) 50mg, extract 4:1 din rădăcină de Maca (Lepidium meyenii) 50mg, extract din rădăcină și frunze de Ginseng Coreean (Panax ginseng) cu 30% ginsenoside 50mg, extract din fructe de Palmier pitic (Serenoa repens), cu 25% acizi grași 40mg, extract cu rădăcini de Rhodiola rosea cu 3% salidrozide 40mg, pulbere de Goji (lycium barbarum) 30mg, extract din fructe de Colții-babei (Tribulus terretris), 40% saponine 30mg, extract 4:1 din plante de Brânca-ursului (Heracleum sphondylium) 30mg, extract din rădăcină de Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus), cu 0.8% eleutherozide 20mg, extract din fructe de Piper-negru (Piper nigrum), cu 5% piperine 10mg, agent antiaglomerant, dioxid de siliciu.

Mod de administrare Potent 9, 10 capsule, Adams:

2 capsule ocazional, luate cu multă apă. Profilactic, 1 capsulă/zi, luată cu multă apă. A se consuma de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precautii Potent 9, 10 capsule, Adams:

Supliment interzis sportivilor. Suplimentele alimentare nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Ambalat într-o unitate care procesează cereale, muștar, soia, nuci, alune, susan. A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, copii și persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare Potent 9, 10 capsule, Adams: 

10 capsule.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review