Maraton Forte, 20 capsule, Parapharm

I5688
Maraton Forte, 20 capsule, Parapharm - TONICE-SEXUALE-BARBATI - PARAPHARM
Parapharm
Proprietăți: Efectul acestui supliment nutritiv se va simți de la prima administrare, de aceea nu este necesară folosirea curativă, însă cu administrări repetate se pot obține [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Maraton Forte, 20 capsule, Parapharm

Proprietăți:

Efectul acestui supliment nutritiv se va simți de la prima administrare, de aceea nu este necesară folosirea curativă, însă cu administrări repetate se pot obține efecte net superioare în timp.

Acest produs 100% natural, se bazează pe combinarea de plante medicinale asiatice și sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de creștere a performanțelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebită și efectul imediat al acestui produs constă în folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obținute cu tehnologii de extracție de ultimă generație.

Contraindicații:

Produsul este contraindicat persoanelor cu afecțiuni cardiace grave și în general și în general când efortul fizic este contraindicat.

Ingrediente:

O capsulă conține extracte de: Muiră Puamă 50mg, Catuabă 50mg, Ginseng Siberian 35mg, Guarana 35mg, Tribulus terestris 30mg, Epimedium 30mg, Polygonum multiflorum 20mg.

Mod de administrare:

Se recomandă consumul ocazional de 2 capsule/zi, într-o singură doză cu mult lichid (apă minerală, suc de fructe), înainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual.

Doza se poate dubla dar nu se recomandă depășirea cantității de 4 capsule/24 ore, aceasta neavând efect suplimentar.

Prezentare: 20 capsuleData ultimei actualizari: 2021-12-22 15:42:35