Maraton Forte, 20 capsule, Parapharm

I5688
  • -6%
Maraton Forte, 20 capsule, Parapharm - TONICE-SEXUALE-BARBATI - PARAPHARM
Parapharm

Maraton Forte este un produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea de plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine.

[...]

Descriere: Maraton Forte, 20 capsule, Parapharm

Proprietăți:

Efectul acestui supliment nutritiv se va simți de la prima administrare, de aceea nu este necesară folosirea curativă, însă cu administrări repetate se pot obține efecte net superioare în timp.

Acest produs 100% natural, se bazează pe combinarea de plante medicinale asiatice și sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de creștere a performanțelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebită și efectul imediat al acestui produs constă în folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obținute cu tehnologii de extracție de ultimă generație.

Contraindicații:

Produsul este contraindicat persoanelor cu afecțiuni cardiace grave și în general și în general când efortul fizic este contraindicat.

Ingrediente:

O capsulă de Maraton Forte conține extracte de:

Muiră Puamă 50mg, Catuabă 50mg, Ginseng Siberian 35mg, Guarana 35mg, Tribulus terestris 30mg, Epimedium 30mg, Polygonum multiflorum 20mg.

Mod de administrare:

Se recomandă consumul ocazional de 2 capsule/zi, într-o singură doză cu mult lichid (apă minerală, suc de fructe), înainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual.

Doza se poate dubla dar nu se recomandă depășirea cantității de 4 capsule/24 ore, aceasta neavând efect suplimentar.

Prezentare: 20 capsuleData ultimei actualizari: 2023-05-05 23:26:15
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa