Maraton Forte, 4 capsule, Parapharm

  • -8%
Maraton Forte, 4 capsule, Parapharm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VIATA-SEXUALA/TONICE-SEXUALE-BARBATI - PARAPHARM
Parapharm
P17551

Maraton Forte mareste apetitul sexual, produce erectii ferme, asigura placere sexuala superioara.Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp.

Se incarca ofertele...

Descriere Maraton Forte, 4 capsule, Parapharm

Mareste apetitul sexual, produce erectii ferme, asigura placere sexuala superioara.

Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp. Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea de plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

Beneficii:

  • Erectii ferme de lunga durata;
  • Senzatie de tinerete si vigoare;
  • Atractie sexuala marita;
  • Placere sexuala sporita.

Ingrediente:
Extract de Muira puama 10:1, extract de Catuaba 1:1, extract de Ginseng siberian, extract de Guarana 5:1, extract de Tribulus terrestris 10:1, extract de Epimedium, extract de Polygonum multiflorum 10:1.

Mod de administrare:
2 capsule (dar nu mai mult de 4 capsule/zi) cu 2 ore inaintea actului sexual. La administrari repetate, in timp, se obtin efecte net superioare.  

Atentionari: este contraindicat la afectiuni cardiace grave si in toate cazurile in care efortul fizic este contraindicat!

Prezentare:
4 capsule.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

S-ar putea sa-ti placa