Erekton, 60ml

Erekton, 60ml -  - OLIMP LABORATOIRES
P548491153

Supliment alimentar pentru potenta , erectie , lichid in fiole. Cu indulcitori. Aroma de grapefruit.

[...]

Descriere: Erekton, 60ml

Erekton, 60ml  este o formula inovatoare conceputa pentru barbati adulti, care contine o doza mare de L-arginina si L-citrulina, precum si extract de ginseng coreean, extract de radacina de ashwagandha KSM-66, extract de piper negru Bioperine®, acid pantotenic, zinc si seleniu. Forma lichida a produsului permite o absorbtie mai rapida a ingredientelor. Ginsengul are efect tonic, impotriva oboselii fizice si psihice. Ashwagandha are proprietati tonice impotriva oboselii si sustine relaxarea si bunastarea mentala. Zincul sustine nivelul normal de testosteron din sange si contribuie la fertilitatea si reproducerea normale.

Ingrediente Erekton, 60ml:

Informatii nutritionale1 fiola (60 ml)

AAKG4613 mg

din care: L-arginina3000 mg

L-citrulina1500 mg

Extract de Ashwagandha (Withania somnifera L.) KSM-66 din care:300 mg

withanolida (5%)15 mg 

Extract de ginseng coreean (ginseng coreean Panax), din care:50 mg

ginsenozid (7%)3,5 mg

Extract de piper negru Bioperine® (Piper nigrum L.), (95% din piperine)0,5 mg

Zinc10 mg (100%*)

Seleniu27,5 µg (50%*)

Acid pantotenic3 mg (50%*)

*VNR - valoarea de referinta a nutrientilor.

Ingrediente Erekton, 60ml:

Ingrediente:  apa, 7,7% L-arginina alfa-cetoglutarat (AAKG), regulatori de aciditate – citrati de sodiu, acid citric; 2,5% L-citrulina, 0,5% KSM-66 extract de ashwagandha (Withania somnifera (L.) radacina duna), arome, 0,17% bisglicinat de zinc (chelat de aminoacid de zinc Albion®), agent de ingrosare – carboximetil de sodiu celuloza; 0,08% extract de ginseng coreean (Panax ginseng CA Mey. radacina), indulcitori – ciclamati, acesulfam K, sucraloza; conservant – acid sorbic; 0,01% selenit de sodiu; 0,005% D-pantotenat de calciu – acid pantotenic, 0,001% extract de piper negru Bioperine® (Piper nigrum L.), colorant – carmin.

*Bioperine® nu este un ingredient de origine organica.

Scop: 

Supliment alimentar destinat barbatilor pentru a promova efectul tonic (Ashwagandha si ginseng) si relaxare (Ashwagandha) si pentru a contribui la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale (zinc).

Dozare:

Utilizare recomandata:  1 fiola (60 ml) o data pe zi. Agitati inainte de utilizare.

Atentie:  nu depasiti doza zilnica recomandata.Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca inlocuitor pentru o alimentatie variata si echilibrata. O dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos sunt importante. Nu este recomandat copiilor, femeilor insarcinate, in timpul alaptarii si oricum pentru perioade prelungite de timp fara consultarea unui medic. Posibilul sediment nu afecteaza calitatea si eficacitatea produsului.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review