Sana Glezniera Elastica L

W61585
Sana Glezniera Elastica L - ORTEZE - HTC LIMITED
HTC LIMITED
2 bucati Descriere produs: Aceste glezniere elastice marca Sana reprezinta solutia ideala pentru prevenirea si tratamentul gleznei in caz de: - lovituri, entorse/contuzii din practicarea sportului - suprasolicitare - dureri acute si [...]

Sana Glezniera Elastica L

2 bucati Descriere produs: Aceste glezniere elastice marca Sana reprezinta solutia ideala pentru prevenirea si tratamentul gleznei in caz de: - lovituri, entorse/contuzii din practicarea sportului - suprasolicitare - dureri acute si cronice - stari post-traumatice si post-operatorii pentru sustinerea ligamentelor articulatiilor - dureri provocate de frig - artrita. Compozitie: Bumbac 70%, elasten 15%, poliester 15% Mod de pastrare: A se pastreaza in loc inchis si uscat, ferit de lumina soarelui, la temperatura moderata de 15-30C. Pentru folosinta indelungata, se recomanda spalarea bandajului la o temperatura mai mica de 40C.

Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review