Genunchiera, M, Minut

582316479
  • -10%
Genunchiera, M, Minut - ORTEZE - MINUT
Minut
Descriere Genunchierele elastice sunt utilizate fie pentru a obtine o compresie sustinuta si prelungita in caz de hidrartroza (acumulare de lichid seros in cavitatea articulara) cronica, fie pentru a intari [...]

Genunchiera, M, Minut

Descriere Genunchierele elastice sunt utilizate fie pentru a obtine o compresie sustinuta si prelungita in caz de hidrartroza (acumulare de lichid seros in cavitatea articulara) cronica, fie pentru a intari articulatia al carei aparat muscular este deficient. - 2 buc / cutie Compozitie: 80% spandex 20% elastic Instructiuni de spalare: Spalare manuala cu apa rece, uscare in aer liber. A se pastra la loc uscat. Indicatii: - lovituri, entorse si contuzii, traumatisme provocate in timpul practicarii sporturilor, leziuni ale tendoanelor la acest nivel, hidrartroza, dupa indepartarea aparatului gipsat, dureri acute si cronice determinate de boli degenerative (artrita, osteoartrita), stari post-traumatice si post-operatorii pentru sustinerea ligamentelor articulatiilor, dureri provocate de frig.

Data ultimei actualizari: 2022-03-18 10:17:46
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review