DermaPlast ACTIVE Kinesiology, banda kinesiologica (522040), 5 cm x 5 m, Hartmann

P459820484
  • -10%
DermaPlast ACTIVE Kinesiology, banda kinesiologica (522040), 5 cm x 5 m, Hartmann - ORTEZE - HARTMANN
Hartmann

Pentru activități sportive, activități în timpul liber și tratament medical.

[...]

Alte produse din aceeasi categorie:

DermaPlast ACTIVE Kinesiology, banda kinesiologica (522040), 5 cm x 5 m, Hartmann

Pentru activități sportive, activități în timpul liber și tratament medicaL. Adecvată pentru articulații, ligamente, mușchi vătămați sau contractați. Permite pielii să respire, permeabilă pentru aer și rezistența la apă. Susține musculatura și articulațiile fără a limita mișcările. De culoare albastră.

Instrucțiuni generale de utilizare: Pielea trebuie să fie curată, uscată și fără uleiuri sau creme, pentru a preveni desprinderea prematură a benzii. Localizați prin palpare fibra musculară sau mușchiul afectat. Aveți grijă ca banda și pielea de sub banda să fie perfect întinse pentru a evita apariția bulelor de aer. Banda se lipește cu/fără tensiune, conform indicațiilor.

Important: banda se va întinde de la bază către capăt sau din centru către exterior! Niciodată în sens invers! Datorită efectului căldurii (prin întinderea benzii sau cu un prosop cald, etc.), adezivul acrilic se activează și generează astfel efectul de aderență.

Recomandare: aplicați o metodă atraumatică de îndepărtare a benzii adezive, prin umezirea acesteia cu un solvent, timp de 1-2 min. Nu îndepărtați banda adezivă când vă aflați la dus, baie sau piscina!

Prezentare: 1 buc./cutie, conține instrucțiuni de utilizare

Dimensiuni: 5 cm x 5 mData ultimei actualizari: 2022-03-18 10:17:46