Resource 2.0 cu aroma de Ciocolata, 4x200 ml, Nestle

Resource 2.0 cu aroma de Ciocolata, 4x200 ml, Nestle - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/NESTLE/FORMULE-SPECIALE-NESTLE - NESTLE
Nestle
P548487619

Aliment pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie. Dieta lichida completa, hipercalorica, hiperproteica.

Se incarca ofertele...

Descriere Resource 2.0 cu aroma de Ciocolata, 4x200 ml, Nestle

Aliment pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie. Dieta lichida completa, hipercalorica, hiperproteica.

Mod de utilizare:
Se recomanda a se servi rece
1-2 portii pe zi pentru suplimentarea dietei
4-5 portii pe zi ca unica sursa de nutritie sau la recomandarea medicului.

Ingrediente:
Apă, proteine din lapte, sirop de glucoza, sucroză, ulei de rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, cacao cu conținut redus de grăsime (1,4%), minerale (clorură de potasiu, citrat de potasiu, citrat de sodiu, citrați de magneziu, oxid de magneziu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat cupric, florura de sodiu, clorura de crom, molibdat de sodiu, iodură de potasiu, selenat de sodiu), emulgator mono- si digliceride ale acizilor grași, aromă, vitamine [L-ascorbat de sodiu(vitamina C), , acetat de DL-alfa tocoferil (vitamina E), nicotinamidă (niacină) D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), acid folic, filochinonă (vitamina K), D-biotina colecalciferol (vitamina D)], stabilizator caragenan. Fara gluten

NOTA IMPORTANTA:
A SE ADMINISTRA SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA
Se poate administra pe cale orala sau pe sonda
Se poate folosi ca unica sursa de nutritie.
Contine lapte.
A nu se folosi la copii cu varsta mai mica de 3 ani.
Nu este recomandat pentru nutritie parenterala (I.V.).
CONDITII DE PASTRARE:
La temperaturi intre 4°C – 25 °C
Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in maxim 24 ore

Prezentare:
4 x 200 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.