Formula speciala Infasource, 90 ml, Nestle

Formula speciala Infasource, 90 ml, Nestle - NESTLE
Nestle
P459791174

Formulă de lapte pentru regimul dietetic al sugarilor cu eșec al creșterii sau cu risc de eșec al creșterii. Dietă completă nutrițional pentru regimul dietetic.

Se incarca ofertele...

Descriere Formula speciala Infasource, 90 ml, Nestle

Formulă de lapte pentru regimul dietetic al sugarilor cu eșec al creșterii sau cu risc de eșec al creșterii.

Dietă completă nutrițional pentru regimul dietetic al sugarilor și copiilor mici cu falimentul creșterii sau cu risc de faliment al creșterii.

Sticlă, recipient plastic, închidere ermetică, sterilizat UHT, 90 ml.

Categoria Alimente dietetice pentru scopuri medicale speciale.

Indicații

Poate fi folosită ca sursa unică de nutritive sau ca supliment, de la naștere până la 2 ani, prin consum oral sau pe sondă.

Este indicat în falimentul creșterii, aport alimentar deficitar, afecțiuni neurologice, suport perioperator.

Contraindicații

Nu este recomandat sugarilor cu alergie la proteinele din laptele de vacă.

Nu se administrează parenteral.

Caracteristici principale

Valoare energetică - 100 kcal / 100ml

Proteine - 2,6 g / 100ml (100% proteine parțial hidrolizate din zer pentru o absorbie ușoară)

Lipide - 5,4 g / 100ml

Glucide - 10,3 g /100 ml (70% lactoză + 30% maltodextrină)

Distribuție energetică - 10% Proteine, 49% Lipide, 41% Glucide DHA: ARA 20 mg/ 100 ml (raport 1:1), lipide cu rol în reglarea răspunsului

imun și modularea răspunsului inflamator

Osmolaritate - 322 mOsm/l

Ingrediente:

Apă, proteine hidrolizate din zer, uleiuri vegetale (palmier, rapiță, cocos, floarea-soarelui, Crythecodinium cohnii, Mortierella alpina), maltodextrină, lactoză, minerale (fosfat de calciu, hidroxid de potasiu, clorură de magneziu, clorură de calciu, clorură de potasiu, hidroxid de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodură de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu), corector de aciditate (acid citric), clorură de colină, vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E), acetat de retinil (vitamina A), niacină, acid pantotenic, colecalciferol (vitamina D3), filochinonă (vitamina K1), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic, cianocobalamină (vitamina B12), biotină], inozitol, L-arginină, taurină, L-carnitină, antioxidant (palmitat de ascorbil).

Nu conține gluten.

Prezentare:

90 mlData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.