Lapte praf Modulen IBD +12 luni, 400g, Nestle

Lapte praf Modulen IBD +12 luni, 400g, Nestle - FORMULE-LAPTE - NESTLE
Nestle
P459793249

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Modulen este o dieta completa din punct de vedere nutritional, pentru regimul dietetic al pacientilor cu boala Crohn. Modulen este o dieta polimerica completa, bogata in TGF-β2 cu rol antiinflamator, pentru regimul dietetic al pacientilor cu boala Crohn.

[...]

Descriere: Lapte praf Modulen IBD +12 luni, 400g, Nestle

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Modulen este o dieta completa din punct de vedere nutritional, pentru regimul dietetic al pacientilor cu boala Crohn. Modulen este o dieta polimerica completa, bogata in TGF-β2 cu rol antiinflamator, pentru regimul dietetic al pacientilor cu boala Crohn.

Proprietati:

  • Reprezinta o dieta completa din punct de vedere nutritional care are la baza de cazeina, pentru regimul dietetic al pacientilor cu boala Crohn.
  • Cutia metalica are capac de plastic cu inchidere ermetica.
  • Este recomandat pentru pacientii cu varsta de peste 1 an.

Ingrediente:
Sirop de porumb, cazeina 18,05%, sucroza, grasime din lapte, trigliceride cu lant mediu, ulei vegetal, lecitina din soia, citrat de potasiu, fosfat de calciu, citrat de sodiu, carbonat de calciu, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, clorura de potasiu, ascorbat de sodiu (vitamina C), bitartrat de colina, sulfat feros, acetat de DL-alfa- tocoferol (vitamina E), sulfat de zinc, oxid de magneziu, nicotinamida (vitamina PP), pantotenat de calciu, sulfat de mangan, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), clorhidrat de tiamina (vitamina B1), sulfat de cupru, palmitat de retinil (vitamina A), riboflavina (vitamina B2), acid folic, molibdat de sodiu, iodura de potasiu, clorura de crom, filochinona (vitamina K1), selenat de sodiu, biotina, colecalciferol (vitamina D3), ciancobalamina (vitamina B12).

Contine: lapte, soia.

Mod de utilizare:
Spalati mainile inainte de preparare. Masurati cantitatea de apa fiarta si racita (la temperatura camerei) si turnati intr-un recipient curat sau in mixer. Masurati cantitatea de pudra dorita folosind masura din cutie sau cantariti in grame. Adaugati pudra in apa din recipient si amestecati pana la omogenizare. A se consuma imediat dupa preparare si in 24 de ore daca a fost pus la frigider intr-un recipient inchis. A se consuma de preferinta rece.

Mod de pastrare:
Depozitati produsul la loc uscat si racoros. Dupa deschiderea cutiei, inchideti bine capacul si pastrati recipientul la loc uscat si racoros.

Avertizari:

  • Este un aliment dietetic cu destinatie medicala speciala.
  • Se foloseste sub supraveghere medicala.
  • Nu se administreaza copiilor sub 1 an.
  • Nu se administreaza in caz de galactozemie si nu se administreaza parenteral.

Prezentare:
400g



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review