Meltus baby 1+ sirop nalba si miere, 100 ml

Meltus baby 1+ sirop nalba si miere,  100 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE - SOLACIUM PHARMA SRL
P459820265
Proprietati: Calmeaza tusea și reduce iritatia gatului Ingrediente: Miere 48 g Nalba Mare 7 g Propolis 2 g Mod de administrare: - copii de la 1 an la 3 ani: 2,
Se incarca ofertele...

Descriere Meltus baby 1+ sirop nalba si miere, 100 ml

Proprietati:

Calmeaza tusea și reduce iritatia gatului

Ingrediente:

Miere 48 g Nalba Mare 7 g Propolis 2 g

Mod de administrare:

- copii de la 1 an la 3 ani: 2,5 ml sirop de 3 ori pe zi, dupa mese. - copii de la 3 ani la 12 ani: 5 ml sirop de 3 ori pe zi, dupa mese. - copii cu varsta peste 12 ani și adulti: 5 ml sirop de 3-5 ori pe zi, dupa mese și inca 5 ml inainte de culcare, daca este necesar.

Atentionari:

Reactii alergice cauzate de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precautii:

A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se depași dozele zilnice recomandate.

Produsul contine macerat din radacina de nalba mare, fructoza și glucoza din miere, prin urmare se recomanda precautie la pacientii cu diabet zaharat. Persoanele alergice la oricare dintre ingrediente, nu ar trebui sa foloseasca acest produs!

Prezentare:

100 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.